Ses sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar.

Yaşadığım bir sorunu size anlatacağım. Kulaklığım ASUS ROG STRIX ve senelerdir açtığım video sesini discord, skype gibi iletişim programlarında karşıya aktarıyor. Mikrofonum takılı olmasa bile yine de aktarmaya devam ediyor. Galiba yazılımsal bir sıkıntı. Çünkü donanımsal olsaydı mikrofon yokken de karşıya aktarmazdı herhalde. Ama kulaklığın mikrofonu ile de ilgili değil problem. Problem Ses aygıtlarından Kulaklığım yerine monitörü varsayılan iletişim aygıtı yapınca kulaklığın mikrofonu bile etkin olduğu halde sesi karşıya aktarmıyor. Driver olarak Realtek High Defnition Audio var. Bu tarz bi sıkıntı yaşayan varsa veya problemimi çözebilecek varsa şimdiden çok teşekkür ediyorum.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
2 senedir youtubedan felan baktım bulamadım sürücüler güncel. sedece bu kulaklıkta oluyor bu sorun. başka form sitelerine de daha önceden konu açmıştım çözülmemişti.

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum ses driverlerini komle kaldır bilgisayardan daha sonra driver boster indir kur
buda lisans anahtarı 26 günü kadı kullan derim hemen key= FF9F8-BE53E-5F963-A4948

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aynı sorun bi arkadaşımdada oldu discord veya skyp ı sil bu sorun ile karşılaşmayan arkadaşlarından discordun veyada skyp ın dosyasını iste orda aç ve mümkünse yeni hesap ile gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...