Set Yapım Ajans İzmir oyunculuk ajansı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Selamlar. İzmir bayraklı da bulunan Set Yapım Ajans hakkında bilgisi olan varsa yazabilir mi? Nasıl bir yerdir güvenilir mi? Genel olarak oyunculuk ajanslarına güvenilir midir ? Yardımcı olursanız sevinirim iyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
selam dostum bornova/çamdibindeyim bizim bi arkadaş çukur'a oyuncu olucam heyecanıyla gidip 250 tl bayılıp boşu boşuna fotoğraf filan çektirdi çukur final verdi çocuğu hala arayacaklar :D demem o ki güvenilir değildir. ama yine de sen bilirsin tabi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
selam dostum bornova/çamdibindeyim bizim bi arkadaş çukur'a oyuncu olucam heyecanıyla gidip 250 tl bayılıp boşu boşuna fotoğraf filan çektirdi çukur final verdi çocuğu hala arayacaklar :D demem o ki güvenilir değildir. ama yine de sen bilirsin tabi
Hocam bi arkadaşımızı oraya iş için gönderecekler oyunculuk için değil de daha çok insan kaynakları gibi bir iş için. Firmayı hiç bilmiyor ben de foruma bi yazmak istedim bu ajans işleri nedir ne değildir diye. Teşekkür ederim bu arada yorumun için ☺️

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Aynen lisedeyken internet üzerinden başvurmuştum. Aradılar beni gelin katalog resmi çektircez diye 350tl istediler gitmedim. :d

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Hocam bi arkadaşımızı oraya iş için gönderecekler oyunculuk için değil de daha çok insan kaynakları gibi bir iş için. Firmayı hiç bilmiyor ben de foruma bi yazmak istedim bu ajans işleri nedir ne değildir diye. Teşekkür ederim bu arada yorumun için ☺️
rica ederim hocam arkadaşınızın iş hayatında başarılar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...