Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Onunla gezdiğimiz yerlerden tek geçerken maziyi hatırlıyorum.. Her ne kadar eyşanlık yapmış olsa da yine de insan içinden atamıyor ona ait olan küçük bir sevgiyi dahi..
Bir abimizin bir sözü vardır 'Erkek adam sevdiği zamandan ziyade, sevilmediği zaman belli olur' diye. İstenmiyorsan kendini ezdirmene gerek yok yahutta ne bileyim uğraşmana. Divan edebiyatı misali sevgilinin yüz vermemesi bir övünç kaynağı değildir bu dönemde bunu unutmamak lazım
Bu durum çok zor be abi keşke beni sevecek kadar yakışıklı olsaydım diyorsunuz kendi kendinize tipinizin böyle olduğuniçin istan ediyorsunuz üzülüyorsunuz elden bir şey gelmiyor sevmeyince sevmiyor.
daha once boyle bır durumla karsılasmadıgım ıcın nasıl bır hıs oldugunu bılemıyorum hocam ama bıldıgım bır sey varsa hayat gercekten cok kısa ve mutluluk tek kaynagı olan bır sey degıl cok cesıdı olan bır durum