Sevgilimden ayrildım mutsuzum yardım edin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar 2 haftalık sevgilimden ayrildim çok mutsuzum bir yol gösterin bana hiçbir arkadaşım yok.

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
2 hafta çok uzun bir süre değil be kanka, üzülmeye değmez

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ön ergenlikte, ergenliğin ara dönemlerinde ve ilerlemiş yaşlarda ayrılık sonrasındaki davranış biçimleri birbirinden farklıdır.

Bu bir genelleme olmasa da ergenlik döneminde yaşanan ilişkilerin sağlıklı bağlarla kurulduğu söylenemez. Kişinin ruhsal ve bedensel olarak kendini tanımaya çalıştığı ergenliğin ilk dönemlerinde tam anlamıyla ilişki yaşanmaz. Bu dönemde kişinin onay alma ve benliğini tamamlama gibi ihtiyaçları vardır.

Tam olarak bir ilişkiye hazır olup biriyle sevgili olduysanız ancak bu ilişki bittiyse ilişkinin gerçekten tamamlanıp tamamlanmadığına bakmalısınız. İlişkiniz bir anlık öfke ile ya da kendinizi yeteri kadar ifade etmeden bitmiş olabilir. İlişkinizi yarım olarak bırakmamalısınız.

Karşı tarafa içinizden geçen her şeyi söylediyseniz ve ilişkiniz gerçekten bittiyse öncelikle bir süre kendinizi dinlemelisiniz. Biten ilişki sonrasında hemen yeni ilişkiye başlamak veya acı çekmemek için çeşitli şeyler denemek doğru değildir. İlişki somut olarak bitmiş olsa bile içinizde bir şeyler bitmemiş olabilir. Bu dönemde üzülmek, sürekli onu düşünmek, ayrılık acısı çekmek, ağlamak ve uyuyamamak ayrılığın normal seyridir.

Kişi her ayrılıktan sonra kendisini dinleyip acısını tanımalıdır. Sevgiliden ayrılık sonrasında hayatın akışı içinde arkadaşlarınızla daha sık vakit geçirerek ve çeşitli aktivitelerle ilgilenerek acınızı azaltabilirsiniz.

Ayrılığın üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen hala uyku, dikkat ve iştah problemleri yaşıyorsanız, yaptığınız hiçbir şeyden zevk almıyorsanız uzman desteği almanızda fayda vardır.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Üç günlük dünya beş dakika sonrasını bilemiyorsun üzülmeye vakit harcama bence.

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
2 haftalık sevgilinse onun üzüntüsü çok sürmez sosyalleşmeye çalış zaten 1-2 ay (en fazla) sonra unutursun

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
2 hafta birşeymi millet 5 6 senelik sevgilelerinden ayrılıyor nasıl bir psikolojin var kanka sosyalleşmeye çalış

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2 Haftalık sevgilin için hiç dert etme dostum , nede olsa daha iyilerini bulabilirsin . eğer özgüvenin yoksa git connected2.me diye bi program var oradan kızlara istediğin şekilde seviyeli bir halde yazıp konuşma başlatabilir tepkilerini ölçüp özgüven artışı sağlayabilirsin. asla bir kızı kaybetmekten korkma onlar seni kaybetmekten korksun.

Bal porsuğu
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
2 haftalık sevgililik için mutsuz etmeye gerek yok kendini, ve emin ol her ilişki bir gün bitiyor, evliysen kafada bitiyor zaten,kendini üzmemeyi ögrenmelisin

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
üzgünüm dostum umarım birlikte olursunuz gene ama fazla takma bence.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
senin ilacın zaman hocam 2 senelık ılıskım bıttı benımde

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
aga çivi çiviyi söker yeni manita bul

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
kendını gelıstır yenı dıl ogren cabucak unutursun hemde chatten yenı kızlarla tanısırsın

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
boş yere kendini üzmeye değmez biryerden sonra alışıyorsun ki 2 hafta uzun bi süre değil kendini yıpratma bence

Süper Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Dostum daha genç olduğunu düşünüyorum, çok da vakit geçirmemişsiniz. Çok takmaya değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...