ɪ ᴀᴍ ᴛʜᴇ ʀᴜᴛʜʟᴇss ᴄᴏᴅᴇʀ ᴏғ ᴛʜᴇ ᴘᴀᴛʜᴇᴛɪᴄ ᴠɪʀᴛᴜᴀʟ
Seçkin Üye
ya onun sevgisine inanıp senden başkasına bakmıycağına inancan yada uzaktan ilişki yerine buluşup öyle devam etmeniz lazım başka türlü kendini rahat hissettiremezsinEvet öyle kankam ya tam olarak özetledin beni. Şöyle düşünüyorum sürekli: Uzak mesafe ya, ya başkasına benden daha fazla aşık olursa... bu kafadayım.
Haklısın. Bir süreliğine uzaktan ilişki zaten. Lise 3'üz ikimizde, üniversite okumak için benim yaşadığım şehire gelecek.
Ne kadar süre psikoloğa gittin?Bende uzaktan ilişki yaşadım, psikoloğa gitmem gerekti, sonra düzeldi.
Kings Never Die bu sen misin dostum ?
Karakteri çok iyi. Zaten biliyor ne kadar sevdiğimi. Ortada bir şey yok ki zaten ben abartıyorum. Ya kötü bir şey gelirse başına dışarıda bir sürü katil sapık varSevdikçe bu duyguna engel olamazsın kardeşim ya kıza düzgünce anlatacaksın durumunu ki ters tepebilir ya da alışacaksın ama rahat ol anlayışlıysa seni anlar, karakteri iyiyse boşa kıskançlık yapmış olursun.
2 kere gittim, haftada 1 kere olmak üzere.Ne kadar süre psikoloğa gittin?
Kankalar güven problemi yaşamak için bir nedenim yok. Aldatması için bir neden düşünün? Sanal sonuçta, neden aldatsın ki? Engeller olur biter.Uzaktan mesafer cidden güven problemi yaşarsın ama bence o kadar da kötü düşünme
Moruk adam demiş ya güven problemim yok diye. :d Ayrıca adamın dediği gibi uzaktan sanal ilişkide bir insan bir insanı neden aldatsın ki, hiç duymadım. Engeller olur biter. :dbence sevgiline fazla güvenme çünkü kızlar-yılan
Evet doğru söylüyor. Bir psikolog veyahut pskiyatrist yardımı almanı öneririm.Bu durum ciddi bir hal oluşturabilir bro kafana takmamaya çalış.
Kesinlikle...Önce kendine sonra ona güven .. Gerisinide oluruna bırak .
Alacağım zaten de kanka sence realde sevgilim olsa durum yine böyle mi olur?Kesinlikle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?