- Konuyu başlatan
- Yasaklandı
-
Kanka güven problemim yok. Bir düşünsene sence uzak mesafeden neden aldatsın? Engeller olur biter bro.Kıskanma olması zaten normal bunun mesefe ile alakası yokki , ama sen bunu buraya yazdıysan güven problemi de var sanırım öyle bi şüpheye bile düştüysen sana tavsiyem hayır gelmez dostum yanlış anlama
Evet, özgüven problemin var muhtemelen. Herkesin de dediği gibi bunu kendi başına aşamıyorsan kesinlikle bir uzman yardımı almanı öneririm.kıskanmak kendine güvenmediğinin göstergesidir kendine güven
Haklısın. Alacağım.Evet, özgüven problemin var muhtemelen. Herkesin de dediği gibi bunu kendi başına aşamıyorsan kesinlikle bir uzman yardımı almanı öneririm.
kardeşim seni anlıyorum başkası yavşarsa o gereken cevabı verir merak etme bir de ortamlarda oturaklı davranırsa herkes ona karşı sınırını bilir öyle konuşur.Karakteri çok iyi. Zaten biliyor ne kadar sevdiğimi. Ortada bir şey yok ki zaten ben abartıyorum. Ya kötü bir şey gelirse başına dışarıda bir sürü katil sapık var, ya başkasına aşık olursa ya birisi yavşarsa? Bu düşüncelerime engel olamıyorum hocam. Profosyonel destek almam gerekli. 1 yıl kaldı zaten yanıma gelmesine.
Kesinlikle verir. Şöyle bir soru da sorayım sana: sevgilinin daha önce başkası ile sevişmesi vb. durumlar seni ne kadar ilgilendirir? Sorun oluşturur mu?kardeşim seni anlıyorum başkası yavşarsa o gereken cevabı verir merak etme bir de ortamlarda oturaklı davranırsa herkes ona karşı sınırını bilir öyle konuşur.
Aga yürek dayanmaz... Geçmiş olsun. Sigara gibi bir alışkanlığım yok Allah'tan.Kardeşim çok zor değil mi dokunamıyorsun ama görebiliyorsun ve koklayamıyorsun çok zor benden sana tavsiye kıskanma hiçbir zaman kimseyede bu kadar bağlanma ben realden 3 sene çıktığım kızla ayrıldıktan 1 hafta sonra başka bir erkekle el ele gördüm bu duruma 1 günde 5 paket sigara bitirdim aklıma geldikçe halada sigara yakarım.
Anladım. Çoğu insan benden öncesi beni ilgilendirmez diyor da. O yüzden söyledim.Oluşturmaz. Üzülürüm ve bazen canım sıkılır ama gene de hiçbir şey olmamış gibi devam ederim .( Alıntı yapmayı unutmuşum ve mesaj sınırım doldu kusura bakma kardeşim )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?