Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Knk bende şuan aynı senin gibiyim yaklaşık 4 ay önce coronanın daha başlangıc safhasında 10 yıllık kardeşim dediğim adam bir trafik kazası sonucu vefat etmişti o aradı bir arkadaş dediğim insan gitmiş 4 yıllık sevdiğim kıza yalan yanlış şeyler anlatmış kızda inandı ne kadar cabalasamda hiçbirşey değişmedi 1 hafta geçmeden lolden tanıştığı biriyle gözümün önünde sevgili oldu. 4. ayı şuanda birde uzak mesafe ilişkisi hergün instagramdan storylerini görünce içim sızlıyor ama dediğim gibi elden birşey gelmiyor emin ol ilerde bu günler geçince diyeceksin ben böyle şeylere nasıl üzüldüm diye kafana takma hayat yaşama değer biryer hayatı yaşamaya çalış
salla kanka, gideceği varmış üzme tatlı canını. arkadaş ortamınla takıl, ailenle takıl. kıza yedireceğin parayla anneni yemeğe çıkar kendin için daha değerli bir kadını mutlu edersin.
Aynı olay başıma geldiğinde şüphelenmemiştim ama ayrıldıktan 24 saat geçmeden başka biriyle olmuş. Dost acı söyler aniden böyle dediyse ya başka biri vardır ya kendisiyle problemi vardır. Bu arada motivasyonun şu olsun ben öyle yaptım kendine değer katmak mesela gitar çalmaya çalış ya da başka bir dil öğren kendine değer kat çünkü kendine değer kattıkça kendi kıymetini bileceksin.
kız arkadaşımdan ayrılalı 7 ay oldu ayrılırken arkadaş olarak kalabiliriz yazmama rağmen her yerden engellemişti.Bende peşini bıraktım 3-4 ay ne aradım ne sordum.Benden ayrıldıktan 1 hafta sonra sevgili yapmış.Bunu öğrendikten sonra hiç umrumda olmamaya başladı,şuan da arkadaşlarına beni soruyormuş.Bu kızları anlamak mümkün değil
Kankacım seven insan ayrılmaz çünkü sana eğer değer veriyorsa ayrılınca senin canının yanmasını istemez ve heryerden engeli basmaz sıkma canını saçma sapan arabesk damar dinleyip kendine de zarar verme eğer durumun varsa yazıl bi spora spor yapıyorsan daha çok asıl motive eder seni hem daha sonra çevrenle daha çok vakit geçir sonuçta artık seni kıskanan sosyalleşmeni engelleyen birisi yok arkadaşlarınla güzel aktiviteler yap gerçi corona var birazcık zor ama ne bileyim sahil falan varsa git sahile deniz havası al zamanında bende yaşadım bu tarz bir durum kısa bir süre sonra unuttum ve ondan daha iyi birisini buldum hala sevgilim olur kendileri )
Biraz argo olucak ama kızları s*kine fazla takma kardeşim salla geç. Ha şöyle bi sözde var onu söylersem kafanda daha da pekişir ''Birine vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen ilk vazgeçeceği kişi sen olursun'' yani s.ktir et hayatına bak sen.