Sevgiliyle Sebepsiz Ayrılmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
seninle sadece eğlenmek için çıkmış olabilir üzülmemeye çalış bu dünyada sana mı sevgili yok emin ol daha iyileriyle karşılaşacaksın

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Aga 2-3 senelik falan değilse kafana takma gelip geçer

Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Knk bende şuan aynı senin gibiyim yaklaşık 4 ay önce coronanın daha başlangıc safhasında 10 yıllık kardeşim dediğim adam bir trafik kazası sonucu vefat etmişti o aradı bir arkadaş dediğim insan gitmiş 4 yıllık sevdiğim kıza yalan yanlış şeyler anlatmış kızda inandı ne kadar cabalasamda hiçbirşey değişmedi 1 hafta geçmeden lolden tanıştığı biriyle gözümün önünde sevgili oldu. 4. ayı şuanda birde uzak mesafe ilişkisi hergün instagramdan storylerini görünce içim sızlıyor ama dediğim gibi elden birşey gelmiyor emin ol ilerde bu günler geçince diyeceksin ben böyle şeylere nasıl üzüldüm diye kafana takma hayat yaşama değer biryer hayatı yaşamaya çalış

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
salla kanka, gideceği varmış üzme tatlı canını. arkadaş ortamınla takıl, ailenle takıl. kıza yedireceğin parayla anneni yemeğe çıkar kendin için daha değerli bir kadını mutlu edersin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
başkasını bulmadan böyle sebeplerden bırakmazlar dostum üzüldüm.

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
knk kizi sal takma ufukunu genislet ztn o sana geri doner emin ol umursama yazarsada cevap verme bekle elbet geri donucek donmesede tek o kizmi var

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
yolun %15 lik kısmı atlatıldı daha çok kızlar çıkacak önüne hele sebebsiz ayrıldıgın biri için üzülme kardeşim unutma sen daha iyilerine layıksın

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
reis allah sabır versin ne desek boş ama kendine yeni hobiler edinerek bi nebze hafifletebilirisin

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Aynı olay başıma geldiğinde şüphelenmemiştim ama ayrıldıktan 24 saat geçmeden başka biriyle olmuş. Dost acı söyler aniden böyle dediyse ya başka biri vardır ya kendisiyle problemi vardır. Bu arada motivasyonun şu olsun ben öyle yaptım kendine değer katmak mesela gitar çalmaya çalış ya da başka bir dil öğren kendine değer kat çünkü kendine değer kattıkça kendi kıymetini bileceksin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
başkasına aşık olup sıkıldım bahanesi modadır kanka

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kız arkadaşımdan ayrılalı 7 ay oldu ayrılırken arkadaş olarak kalabiliriz yazmama rağmen her yerden engellemişti.Bende peşini bıraktım 3-4 ay ne aradım ne sordum.Benden ayrıldıktan 1 hafta sonra sevgili yapmış.Bunu öğrendikten sonra hiç umrumda olmamaya başladı,şuan da arkadaşlarına beni soruyormuş.Bu kızları anlamak mümkün değil

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
boşver bence knk odunmuş zaten ayrılmak için yer arıyormuş iyiki daha fazla takılmamışsın o kızla daha fazla üzülebilirdin yoksa geçmiş olsun

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kankacım seven insan ayrılmaz çünkü sana eğer değer veriyorsa ayrılınca senin canının yanmasını istemez ve heryerden engeli basmaz sıkma canını saçma sapan arabesk damar dinleyip kendine de zarar verme eğer durumun varsa yazıl bi spora spor yapıyorsan daha çok asıl motive eder seni hem daha sonra çevrenle daha çok vakit geçir sonuçta artık seni kıskanan sosyalleşmeni engelleyen birisi yok arkadaşlarınla güzel aktiviteler yap gerçi corona var birazcık zor ama ne bileyim sahil falan varsa git sahile deniz havası al zamanında bende yaşadım bu tarz bir durum kısa bir süre sonra unuttum ve ondan daha iyi birisini buldum hala sevgilim olur kendileri :))

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Boşver sosyalleşmeye bak üzülme üzülürsen daha çok canın yanar...belki başka birisini seçmelisin.

Üye
5 HİZMET YILI
dostum anlıyorum seni sakin ol üzülme daha iyileri var hem sen daha iyilerine layıksın

🇹🇭🇮🇸 🇮🇸 🇹🇭🇪 🇼🇦🇾
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Biraz argo olucak ama kızları s*kine fazla takma kardeşim salla geç. Ha şöyle bi sözde var onu söylersem kafanda daha da pekişir ''Birine vazgeçilmez olduğunu hissettirirsen ilk vazgeçeceği kişi sen olursun'' yani s.ktir et hayatına bak sen.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
kardeşim üzülme daha çok kavga eder ayrılırsın unutursun başkasını bulursun arkadaşlarınla vakit geçir dışarı çık yolda yürü sadece o bile iyi gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...