Sevipte söyleyememekten kötüsü varmıdır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Birini seviyorum ama onu sevdiğimi ona söyleyemiyorum.

Kendisi beni tanımıyor, ben onu her ne kadar tanısam da.

Tanışmanın yolu da yok gibi. Face , Twitter gibi şeyleri aktif olarak kullanmıyor. Sadece instagram kullanıyor ancak Fotoğrafları yoruma kapalı, DM lere cevap vermiyor.

Birde şu tipim yokmu ah şu tipim..

Sevdiğim kızın kendisi çok güzel ancak benim tipim tip değil.

Boy desen fazla yok , güzellik desen fazla yok. zaten zayıfım.

Hergece yatarken sarılma hayalleri kuruyorum ona :(

birde aynı okuldayız. neredeyse onu her tenefüste görüyorum. saçları altın sarısı , gözleri deniz mavisi ve çok parlak.

görünce sarılasım geliyor. arkadaşlar yüzünden kız şüphelenmeye başladı benden.

salak arkadaşım kızın sınıfındaki camdan 3 - 5 saniye ona baktı (neymiş efendim okula gelmişmi diye  bana söylecekmiş).

tenefüs çaldığında arkadaşla beraber sevdiğimin katındaydık, kız geldi 4 - 5 saniye boyunca bana bakıp sınıfına gitti(ben ona bakamadım  :( )

ayrıca diğer olay daha kötü..

başka bir arkadaşımın sevdiğimin sınıfında bir arkadaşı var. beni tuttu kolumdan sevdiğimin sınıfına götürüyor.

ulan kurtulamıyorumda çocuktan  :peynir: hayvan gibi birşey. neyse kızın geldiğini bilmiyorum , ilk tenefüsteyiz. cocukla kapının önündeyiz, zil çaldı çocuk beni bildiğiniz sığır gibi kolumdan tutup sınıfa çekiyor. ulan giydiğim şeyler mahvoldu birde yetmez miş gibi kız ile 10 - 15 saniye göz göze geldik. kız da tam karşıda öğretmenler masasının orda sırtını kalorifere vermiş bizi izliyor  :peynir: aha dedim kız gelip "beni neden gözetliyorsun" diyecek. o anki heyecanla arkadaşımı 10x sığır gücünde kolundan çekip taa okulun karşısına kadar götürdüm, arkama baktim ki kız 2 arkadaşı ile koridora gelmiş bizlere bakıyor...

devamını anlatamıyorum  :peynir:

NOT : OLAY %100 GERÇEKTİR , 1 AY ÖNCE YAŞANMIŞTIR.

Uzman Üye
9 HİZMET YILI
hahah ya en acıda bu be sevipde sevdiğni söylememek benimde 1 sene sevdiğm kız vardı ancak okul çıkışı konşyorduk karşılaşırsak otobüsde oda kıza teklif edemedim bir türlü kız sanalda yokdu fln filan öyle geçti :D :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ilk okul mu orta okul mu lise mi?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Bence benim yaptığım gibi pezevenkliğe başla boşver aşk felan boş hikaye parana bak asjdajsdjasjdjasjd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...