Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sevmediğiniz işte çalışıp çok parayı mı yoksa sevdiğiniz işi çalışıp az parayı mı tercih edersiniz?
her sabah söve söve gelmektense isyan ede ede çalışmaktansa çok parada olsa bıkkınlık bir yerde artık son verdirir o işe o yüzden sevdiğim işi yapmayı tercih ederdim
herkes sevmediğim işte çok paraya çalışırım demiş öyle koyuyor ve yoruyor ki adamı sevmediğin işte çalışmak ne olursa olsun sevdiğin zamanın hızlı geçtiği işi 2-3 bin tl fark varsa aralarında onda çalışmak daha mantıklı o meslekte kendini geliştirip daha fazla ve iyi yerlere gelebilirsiniz.
Süreklilik benim için önemli sevmediğim bir işte de maaşı ne kadar yüksek olursa olsun sürekli çalışamam ve psikolojik açıdan da benim için iyi olmaz bu sebepten dolayı sevdiğim bir işte az maaş ile çalışmak daha mantıklı ve yararlı olur benim için.
şimdi asgari ücrete çalışmak var bir de asgari ücretin 2 katına çalışmak var ben ruhumu satıp asgari ücretin 2 katına çalışırdım ve bunu yaparken rahat durmazdım emin ol artan param ile bir şekilde gelir kaynağı düzenlerdim kendime ve sevdiğim işide sevmediğim işide o gelir kaynağım tutarsa bırakırdım sonuçta tembel biriyim
Sevmediğin işte bir yerden sonra hata yaptığını anlarsın. Para seni çok tatmin etmiyorsa bu erken olur zaten. Bir noktadan sonra zaten paranın değeri gözünde düşecektir.