Shachiku-san wa Youjo Yuurei ni Iyasaretai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Image01_21-650x300.jpg

Shachiku-san wa Youjo Yuurei ni Iyasaretai, Hato tarafından yazılan aynı adlı web manga serisinden uyarlanan bir anime serisidir.

Seri, Himeko adında bir hayaletin, kendisini görebilen tek insan olan Ofis Müdürü Ichiro Sato'nun yanında çalışmaya başlaması ile başlar. Ichiro, bir şirketin ofisinde çalışan bir muhasebecidir ve Himeko, ofiste çalışan hayaletlerin sorunlarını çözmek için buraya gelmiştir.

Seri, genellikle komik ve hafif bir atmosfere sahiptir ve hayaletlerin ve insanların ofisteki etkileşimleriyle doludur. Himeko, zaman zaman diğer hayaletlerin sorunlarını çözmeye çalışırken, Ichiro da ofisteki işleri halletmeye çalışır. İkisi arasındaki etkileşimler zamanla daha da artar ve aralarındaki ilişki gelişir.

Seri, genel olarak, izleyicilere komik bir ofis hayatı ve paranormal olayları bir araya getirerek eğlence sunmaktadır. Seri, aynı zamanda Ichiro ve Himeko'nun arasındaki dostluğun gelişimini de ele almaktadır.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Benim düşüncelerim Shachiku-san wa Youjo Yuurei ni Iyasaretai ilginç bir konu işliyor ve komedi-korku türü karışımı oldukça başarılı bir şekilde kullanılmış ayrıca karakterlerin arasındaki ilişkiler ve kişisel sırların yavaş yavaş açığa çıkması da merak uyandırıcı ancak bazı okuyucular için hikayenin korku unsurları çok yoğun olabilir genel olarak benim için keyifli bir okuma deneyimi oldu

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Shachiku-san wa Youjo Yuurei ni Iyasaretai, komedi ve doğaüstü öğeleri içeren bir anime serisidir. Hikaye, ofis işi yapan bir çalışan olan Tomari Hinowa'nın, ofisinde hayalet bir kız çocuğunun belirmesi üzerine onunla arkadaşlık kurarak, hayatını daha keyifli hale getirmesi üzerine odaklanmaktadır. Seri, absürt mizah unsurları, renkli animasyonları ve ilginç karakter tasarımlarıyla dikkat çekmektedir. Ayrıca, anime, hayalet kızın geçmişi hakkında da sırlar içermektedir.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu anime serisini benim gibi diğer izleyiciler de bazı eleştirilerle karşılaşmıştır. Öncelikle, seri, iş yerinde çalışanların günlük hayatı ve çalışma koşullarını ele almaktadır, ancak işyerindeki hiyerarşik yapı, çalışanların sorunlarına ve taleplerine daha az değinilmesine sebep olmaktadır.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Konusu vs güzel bir anime birazdan başlamayı düşünüyorum sağol

Üye
3 HİZMET YILI
gayet iyi durumda bi sıkıntı görmüyorum bu aralar
Post automatically merged:

şuanlık iyi durumda bi sıkıntı yoktur

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Bebeksi çizimleri olan animeleri sevmiyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Shachiku-san wa Youjo Yuurei ni Iyasaretai

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...