nasıl çalındı, peki doğrulama falan koymadın mı hiç telefon bile mi koymadın mı ikici e-posta falan ;?bi konu hakkında yardımcı olurmusun gmail hesabım çalındı siber suçlar bu konuyla ilgilenirmi acaba ?
kanka valorant coc takas yapma sırasında bilgilerimi verdim 2 faktörlü onaylamarı falan verdim aldı ve valo hesabınıda vermedinasıl çalındı, peki doğrulama falan koymadın mı hiç telefon bile mi koymadın mı ikici e-posta falan ;?
kısacası dolandırıldımkanka valorant coc takas yapma sırasında bilgilerimi verdim 2 faktörlü onaylamarı falan verdim aldı ve valo hesabınıda vermedi
nasıl oldu o ya bende birsürü şey yaptım da telefon numaranı falan biliyorlar mıydı ?Beni ilk aradığında dolandırıcı sandım kapattım ikametgah ettiğim adresin emniyet müdürlüğünü aradım ve beni arayan kişi bağlanınca gerçek olduğu
aga valla zor ya bira bende ugarsıyordum 4 sene sonra aradılaraz önce siber suçlar tarafından arandım hattım ile alakalı olduğu bilgisi verildi hatta annemin adına eski bir hat ama başka bilgi verilmedi sadece kağıt yoluyacaklarını söylediler bu konuda deneyimi olan varsa yazsın : not : bu hat üzerinden 1 -2 yıl önce bazı şeyler yapmıştım
Dostum şu yazdıkların geneli ağır suçlar kişisel bilgi satışı özelikle seni en fazla 1-2 yıl veya para cezası ile cezalandırmaya yeter siber suçlar seninle iletişime geçmişse büyük ihtimalle afişe olduğun gerçeğini ortaya koyuyor devlet tarafından veya şahıs tarafından hakkında bir suç duyurusu varsa dava kağıdı evine gönderilir ve mahkeme de yaptığın siber suçları tane tane ortaya söylerler bundan bi 10 sene önce bu işi yapsaydın tahmini orta bütçeli bir para cezası ile kurtarırdın . şimdiden Allah kurtarsın dostum...bilişim sistemine müdahele veri aktarma veri yok etme kişisel ve benzeri bilgileri satma paylaşma dolandırıcılık vb.
Çok ısrar ettim ama konunun detayını söylemedilerKanka konunun ne olduğunu öğren söylendikten sonra bi avukatla görüşmeni öneririm
kanka dava ile ilgili sanırım: Dbilişim sistemine müdahele veri aktarma veri yok etme kişisel ve benzeri bilgileri satma paylaşma dolandırıcılık vb.
Kanka tebligat tarzı kağıt gelicekmiş yarın bidaha arayıp bilgi isteyecemkanka noldu bizi bilgilendir ifade falan verdin mi neymiş suçun öğrenebildin mi