Siber suçlar tarafından aranmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bi konu hakkında yardımcı olurmusun gmail hesabım çalındı siber suçlar bu konuyla ilgilenirmi acaba ?

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
nasıl çalındı, peki doğrulama falan koymadın mı hiç telefon bile mi koymadın mı ikici e-posta falan ;?
kanka valorant coc takas yapma sırasında bilgilerimi verdim 2 faktörlü onaylamarı falan verdim aldı ve valo hesabınıda vermedi
Post automatically merged:

kanka valorant coc takas yapma sırasında bilgilerimi verdim 2 faktörlü onaylamarı falan verdim aldı ve valo hesabınıda vermedi
kısacası dolandırıldım

Ultra Üye
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Tebligat gelicek büyük ihtimalle, 18 yaşından kücüksen soru sorup salarlar eğer büyük birşey yapmadıysan.

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok geçmiş olsun fakat bunun gibi birçok dolandırıcı var dikkatli olmakta fayda var dostlar

I love Vi
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kanka konunun ne olduğunu öğren söylendikten sonra bi avukatla görüşmeni öneririm

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Geçmiş olsun , sıkıntılı umarım yasadışı şeylere girmemissindir ..

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
az önce siber suçlar tarafından arandım hattım ile alakalı olduğu bilgisi verildi hatta annemin adına eski bir hat ama başka bilgi verilmedi sadece kağıt yoluyacaklarını söylediler bu konuda deneyimi olan varsa yazsın : not : bu hat üzerinden 1 -2 yıl önce bazı şeyler yapmıştım
aga valla zor ya bira bende ugarsıyordum 4 sene sonra aradılar

Arap Sukru Ayrılacagım              ⇆  ◁  ❚❚  ▷  ↻
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilişim sistemine müdahele veri aktarma veri yok etme kişisel ve benzeri bilgileri satma paylaşma dolandırıcılık vb.
Dostum şu yazdıkların geneli ağır suçlar kişisel bilgi satışı özelikle seni en fazla 1-2 yıl veya para cezası ile cezalandırmaya yeter siber suçlar seninle iletişime geçmişse büyük ihtimalle afişe olduğun gerçeğini ortaya koyuyor devlet tarafından veya şahıs tarafından hakkında bir suç duyurusu varsa dava kağıdı evine gönderilir ve mahkeme de yaptığın siber suçları tane tane ortaya söylerler bundan bi 10 sene önce bu işi yapsaydın tahmini orta bütçeli bir para cezası ile kurtarırdın . şimdiden Allah kurtarsın dostum...

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Selamlar,

Herkes olumsuz yorum yapmış bu beni biraz rahatsız etti. İnternet ortamında yapılan çoğu işlem lamerler tarafından yapılıyor, güvenlik açıklarıyla dolu bir medya kullanıyoruz. Hâliyle uyanık insanlar bu iş üzerinden kazanç sağlıyor. Bahsetmiş olduğun konunun içerini bilmediğim için tahmini konuşacağım.Hattın üzerinden gerçekleştirmiş olduğun çoğu işlemi inkar edebilme hakkın var elbette, bu işlemlerin hepsini kesinlikle üstlenme ne kadar az detay o kadar iyi senin için. Gelelim işlemiş olabileceğin suçun asılsız olabilme ihtimaline böyle bir şeyin olması mümkün kullandığın hattı oltalama ile tongaya düşürmeye çalışıyor olabilirler.İyi forumlar

Süper Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Büyük ihtimal hiçbir şey olmayacak, emniyete çağıracaklar ifadeni alıp salacaklar sonra biraz uğraştırırlar o kadar. En fazla belli bir miktar para cezası yersin.

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Dolandırıcıların yeni taktiği bu diye biliyorum seni tam olarak nerden aradılar rasgele bir numaradan aradılarsa irtibar etme

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
yanlız dolandırıcılıktan dolayı falansa dikkat et :D

Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
kanka noldu bizi bilgilendir ifade falan verdin mi neymiş suçun öğrenebildin mi

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
E her şeyi yapmışsın sonuçlarına katlanırsın artık, bu noktadan sonra deneyimlik bir şey yok kağıdı bekleyeceksin ne olacağını göreceksin

inancım tükendi yarınlara
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
işlediğin suçun dilekçesi kayıtlı olan ikametgahına geliyor dava için tarih vs, belirleniyor duruşmaya çıkıyorsun bana değilde arkadaşıma olmuştu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...