Seçkin Üye
Mahalleleri için Savaştılar, Acıyı Sahiplendiler! Peki Bitti Mi?
SıfırBir 5.Sezonuyla Yakında Sadece Blutv’De

SıfırBir 5.Sezonuyla Yakında Sadece Blutv’De
Son düzenleme:
cio kaçıncı sezonda ölüyor ?cio öldü daha dogrusu oyuncan cıktı çünkü söz dizi ile anlaştıgını yakınlarında tanıyanlardan duyduk daha tadı olucagını sanmıyorum
çok kayıp verdigler nerdeyse filmi film yapan adamları hep öldürdüler kım kaldi geriye ? p1ç kardeşler mi onlardanda 1 tanesi öldü![]()
ben onu yakından tanıyanların yalancısıyım bizzat cio'yu tanımam etmemcio kaçıncı sezonda ölüyor ?
sezon 3-4 izledim ölmüyordu hapisdeydiben onu yakından tanıyanların yalancısıyım bizzat cio'yu tanımam etmem
5 sezon 11. bölümde cio filmin bitimine yakın samii ve kardeşleri tarafından vuruluyor defalarca savaşta gidip samiiyi vuruyor fakat samii'de çelik yelek var ölür ölmez bilemem ama mantıken cio ölüyor yaklasık sırtından 4 5 mermi yiyorsezon 3-4 izledim ölmüyordu hapisdeydi![]()
o zaman dizi bitecek benim için ''bak seni pis ederem ha gitti desene''5 sezon 11. bölümde cio filmin bitimine yakın samii ve kardeşleri tarafından vuruluyor defalarca savaşta gidip samiiyi vuruyor fakat samii'de çelik yelek var ölür ölmez bilemem ama mantıken cio ölüyor yaklasık sırtından 4 5 mermi yiyor
söylentilere göre dedigim gibi söz dizisi ile anlastıgı için ölüyor hani dizi devam eder veya etmez onu bilemem ama tek bir şeyi biliyorum eski tadı olmucak bu her dizi için geçerli tanınan bir karakter oyundan düşerse dizinin tadı kaçaro zaman dizi bitecek benim için ''bak seni pis ederem ha gitti desene''
ücretsiz izleme var bilmiyormusun yoksapara veripte bi izleyemedim şu diziyi![]()
Harbi Abi İzlerken Gülmekten Ölüyorum Dalga Bile Geçiyorum Çok Garip İzlerken C R İ N G E Olurken Bi Yandan da Yapımcıya Sövüyorum Allah Belanı Versin Bu Ne Diye Bi Kere Yayıncılar Parça Kesit İzlerken Görmüştüm ÇıldırdımBu kadar saçma bir diziyi nasıl izliyorlar bende anlamıyorum. Aptal sürüleri başka bir şey değil :2iq:![]()
izlenme sebebi kişiden kişiye degişir ben oyunlucugu yada osu busu için izlemedim adamların konuşma tarzları vs yaptıgı hareketler garip geldi bi degişikti benım için hani bu bakımdan izledim bu arada para verip izliyenlerden hiç olmadım mutluyum gururluyumBu kadar saçma bir diziyi nasıl izliyorlar bende anlamıyorum. Aptal sürüleri başka bir şey değil :2iq:![]()