Sıfır Bir Yeni Sezonu Yakında!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Mahalleleri için Savaştılar, Acıyı Sahiplendiler! Peki Bitti Mi?

SıfırBir 5.Sezonuyla Yakında Sadece Blutv’De

:video:

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Bak Seni Pis Edecem Ha Geri Dönüyor.

BluTV Üyeliği Verebilecek varmı la sıfır bir izleyecem

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
cio öldü daha dogrusu oyuncan cıktı çünkü söz dizi ile anlaştıgını yakınlarında tanıyanlardan duyduk daha tadı olucagını sanmıyorum
çok kayıp verdigler nerdeyse filmi film yapan adamları hep öldürdüler kım kaldi geriye ? p1ç kardeşler mi onlardanda 1 tanesi öldü :D

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
cio öldü daha dogrusu oyuncan cıktı çünkü söz dizi ile anlaştıgını yakınlarında tanıyanlardan duyduk daha tadı olucagını sanmıyorum
çok kayıp verdigler nerdeyse filmi film yapan adamları hep öldürdüler kım kaldi geriye ? p1ç kardeşler mi onlardanda 1 tanesi öldü :D
cio kaçıncı sezonda ölüyor ?

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
sezon 3-4 izledim ölmüyordu hapisdeydi :D
5 sezon 11. bölümde cio filmin bitimine yakın samii ve kardeşleri tarafından vuruluyor defalarca savaşta gidip samiiyi vuruyor fakat samii'de çelik yelek var ölür ölmez bilemem ama mantıken cio ölüyor yaklasık sırtından 4 5 mermi yiyor

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
5 sezon 11. bölümde cio filmin bitimine yakın samii ve kardeşleri tarafından vuruluyor defalarca savaşta gidip samiiyi vuruyor fakat samii'de çelik yelek var ölür ölmez bilemem ama mantıken cio ölüyor yaklasık sırtından 4 5 mermi yiyor
o zaman dizi bitecek benim için ''bak seni pis ederem ha gitti desene''

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
o zaman dizi bitecek benim için ''bak seni pis ederem ha gitti desene''
söylentilere göre dedigim gibi söz dizisi ile anlastıgı için ölüyor hani dizi devam eder veya etmez onu bilemem ama tek bir şeyi biliyorum eski tadı olmucak bu her dizi için geçerli tanınan bir karakter oyundan düşerse dizinin tadı kaçar

✨Konuşmak ihtiyaç olabilir ama susmak bir sanatır✨
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
para veripte bi izleyemedim şu diziyi :(

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Soru Anlamında Soruyorum Ama Bu Filmi Nasıl Ciddiye Alarak izliyorsunuz Çok Merak Ediyorum Bana Çok Garip Geliyor Size Nasıl Geliyor Söyler Misiniz?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bu kadar saçma bir diziyi nasıl izliyorlar bende anlamıyorum. Aptal sürüleri başka bir şey değil :2iq::brainfree:

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bu kadar saçma bir diziyi nasıl izliyorlar bende anlamıyorum. Aptal sürüleri başka bir şey değil :2iq::brainfree:
Harbi Abi İzlerken Gülmekten Ölüyorum Dalga Bile Geçiyorum Çok Garip İzlerken C R İ N G E Olurken Bi Yandan da Yapımcıya Sövüyorum Allah Belanı Versin Bu Ne Diye Bi Kere Yayıncılar Parça Kesit İzlerken Görmüştüm Çıldırdım :D

The Best Cheaters
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
izlenme sebebi kişiden kişiye degişir ben oyunlucugu yada osu busu için izlemedim adamların konuşma tarzları vs yaptıgı hareketler garip geldi bi degişikti benım için hani bu bakımdan izledim bu arada para verip izliyenlerden hiç olmadım mutluyum gururluyum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...