- Yasaklandı
-
1 kez içince bile bağımlısı oldumarkadaşlar sigara içiyor musunuz ben yılda 1 kez içiyorum da ama ne bilim o kadar güzel bişeymi nasıl bağımlıları var anlamıyorum
neyse demek istediğim sizce sigara nasıl içiyor musunuz? umarım yasak değildir banlamazsanız sevinirim
bende kullanıyorum bu illetten kurtulmak çok zorarkadaşlar sigara içiyor musunuz ben yılda 1 kez içiyorum da ama ne bilim o kadar güzel bişeymi nasıl bağımlıları var anlamıyorum
neyse demek istediğim sizce sigara nasıl içiyor musunuz? umarım yasak değildir banlamazsanız sevinirim
Onu köpek içse zehirlenir la .dkaçak sigara kullanıyorum parliament 10 lira cebimden bir şey gitmiyor ha su alıyorum ha sigara aynı para oldu nerdeyse ülkemizde ne yazık ki sigara kullanmanın bi sebebi yoktur bence niye diyecekseniz kimi diyor kafa yapıyor yaptığı kafa 3 saniyelik bir şey xD onun yerine alkol iç daha iyi yararından çok zararı var nikotin bağımlılık yapıyor o yüzden kullanıyorum ama istersen isveç tütünü var özer olarak istetip içebilirsin bildiğim kadarıyla en sağlıklısı o 1570 te osmanlı coğrafyasına girip bu güne kadar gelmiştir yani tam 4 asır başlarda doktorlar tavsiye ediyordu için diye fakat ondan sonra zararları bulundu xD
Post automatically merged:
kanka bizim burda kaçak var 5 tl ye bile sigara var polat alemdar sigarası DPOJWQPODQJDPOQ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?