Sigara içmeyi nasıl azaltabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
ben juul kullanarak baya azaalttım tavsiye ederim
juul bir zamanların en iyisiydi ama şu an ekonomik açıdan çok mantıklı değil alternatifleri çok olanlar var ama dediğim gibi ben şu an sadece e-sigara kullanıyorum ve bunu bırakamıyorum şimdi. :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hocam bende bu sorunla karsı karsıyayım doktora danıstım her sabah erken saatte yürüyüş yap bol bol su iç ve elin bir şeyle mesgul olsun diyordu

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
kanka elektronik ile başla en azından biraz daha zararsız sonradan hobilerine odaklan mesela sıgarayı düşünme seni üzen şeyi unut falan yani yardımım dokunduysa bişey deil

from Hell
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Negatif düşüncelerden kurtul ve 1 ay kendini sıkarak sadece pozitif düşün her şeye gül hiç kafana takma yavaş yavaş içmemeye başlarsın dostum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Başka bir arkadaş daha aynı tavsiyeyi istiyordu. Sana da aynısını önereceğim. Tamamen irade.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
hocam atıştırmalık al yanına sigarayla aynı parayı verirsin belki ama en azından bir bağımlılığından kurtulursun

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Dostum Önçelikle azaltma diye bişey yok herşey beyninle alakalı içmiceksen icmicen bide iradene bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
günde 8 dal içerek başla sabah 2 öğlen 2 akşam 2 gece 2 . 1hafta sonra sabah 2 öğlen 2 akşam 1 gece 1 yap 1 hafta sonra sabah 2 öğlen 1 akşam 1 gece 1 yap sonra böyle böyle git ben böyle azalttım günde 20 dal sigara içerken şuan günde 2 veya 3 dal içiyorum tam anlamıyla halen bırakmakta zorluk çekiyorum fakat günde 3 dal da bana yetiyor krizim tutmuyor yani

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
vericeğim şey pek tavisye ye girmez ama elektronik sigarayla bayağı bi sigarayı bırakma ilerlemesi kaydedebilirsin

Üye
3 HİZMET YILI
Kankam öncelikle hemen bırakmaya çalışma git gide azalt böylece yoksunluk duygusunu daha az hissedebilirsin sigarayı bırakan arkadaşım bu şekilde bırakmıştı ve 2 3 yıldır içmiyor.. bide sigarayı bıraktın diye yemeğe yönelip kilo almamaya çalış spora da başlasan bile olur.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sık sık düşük tempodan yüksek tempoya doğru koşu yap

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
kankam ben en iyi yöntemi tekte bırakmak olarak görüyorum ara ara kriz olarak geliyor onlar geçince canın tekrar istemiyor 1 hafta 10 gün falan dayanırsan rahat bırakırsın

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
dostlarım merhaba, yaklaşık 4-5 senedir sigara kullanıyorum. günlük 1.5-2 paketi buluyor hem öğrencilik hali hem de vücudum için çok sıkıntılı. nasıl azaltabilirim önerisi olan var mı?
Soruyu yazarken çözümü de yazmışsın öğrencilik. öğrencinin parası olurmu birde günde 2 paket diyorsun. :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Dışarıyta çıkarken yanına paket alma 1 2 dal al, fazla para bulundurma yanında dışarda sigara alabilecek kadar fazla olamasın canın sigara çektiğnide dondurma gibi alternatifler al azaltacağına eminim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka abur cubura ver kendini ben öyle yaptım önce azaldı sonra tamamen kesildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...