Onaylı Üye
Arkadaşımdan duyduğum kadarıyla bir sakız varmış ve içindeki maddeden dolayı sakız sigara ihtiyacını yok sayıyormuş deneyebilirsin nikotin sakızıydı galiba
Motivasyonunu canlı tutabilirsin mesela sigarayı bırakma nedenlerini sık sık hatırla sağlığını iyileştirmek para biriktirmek daha iyi bir yaşam kalitesi elde etmek gibi motivasyon kaynaklarını güçlü tut veya destekleyici bir çevre oluşturabilirsin sigarayı bırakma sürecinde sana destek olacak bir çevre edinebilirsin daha birçok olay var şu an aklıma gelmiyor işin özeti bu şekilde
zamları hatırla dostum icesin kacar 40 tl olmuş3.cü günü geri de bıraktım ben de ama bu konuyu okuyunca yakasım geldi gerildim
sakız dene kanka naneliArkadaşımdan duyduğum kadarıyla bir sakız varmış ve içindeki maddeden dolayı sakız sigara ihtiyacını yok sayıyormuş deneyebilirsin nikotin sakızıydı galiba
Yakın da tekrar geliyor zam benim bırakma sebebim de 200 Tlye 4 paket sigara etmesiydi marketten çıkarken zoruma gitti bırakma kararı aldım bol bol mentos gibi şekerler tüketiyorum canım isteğince. Javasc öğreniyorum onlara daha çok zaman tanımaya başladım meşgul etmek için kendimi.zamları hatırla dostum icesin kacar 40 tl olmuş
biraz kesiyo dostumda sigaranın yerini tutmuyo sigarayı fazla içen biriysen ilk azaltmak için kullanıp azaltınca kökten kesebilirsin onun dışında sigarayı keserken 1 paket yanında bulundur fazla sıkıştığında çiğne sonra sakızıda kessakız ne kadar faydalı olur aklımda bırakma gibi bir plan var çünkü hazır kullanan biriymişsin geçmişte sorayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?