Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bıraktığım zaman Ramazan ayına denk gelmişti hem oruç destek olmuştu. Artı sigara içenlerden uzak durdum ve sigara toksinlerini atabilmek için tuzlu şeyler yiyip bol bol su içmiştim. Bu arada kesinlikle iradeli olmalısın kafa bitiyo gerçekten
Babam kendini oglene kadar icmem diye sartlandirirdi. Daha sonra bunu daha da ilerletti bir sure boyle devam etti guzel sonuclar aliyordu ve bir zaman sonra tekrar geri basladi
Merhaba. Hocam kendi iradenle 1 hafta dayanmak çok güzel fakat tedavi almanı öneririm. Kendimden değil fakat babamdan dolayı biliyorum İstanbulda nikotini vücuttan atmışlardı. Kendisi çıktığında 1 hafta sigara hiç aramadı fakat arkadaş ortamında ki alışkanlığı yüzünden tekrar başlamıştı. Bence gitmelisin tavsiye ederim.
En zoru ilk 1 2 haftadır derler. Ondan sonrası biraz daha kolaylaşıyor. Benim bırakan 20 yıllık içici komşum vardı. Kokusundan bile rahatsız oluyor şuan.
Moralini yüksek tut ve ayda sigara içmezsen kaç bin tl cebine kalacak onu düşün. Bence en büyük motivasyon bu
Boş zamanlarını değerlendirerek bırakabilirsin bu şekil bağımlılıkların çoğu boş zamanlardan dolayı bırakılamıyor yani kısacası başka şeylerle odaklanmayı dene.
Ben ramazan ayindan sonra birakmaya karar verim ve 15 gune yakin icmedim ama isyerinde yaninds icenler oldugu icin mecbur etkilenip bir iki tane yakiyorsun sonrasi da maalesef geliyor. Tek yapabildigim isten ciktiktan sonra evde ve disarda agzima surmuyorum ya da nadir iciyorum. Birakmak icin nikotin sakizi kullanabilir ya da cesitli cerezlerle kendini kandirabilirsin.