Sigarayı bırakmada en etkili yöntem nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
sigarayı bayadır kullanmıyordum şimdi ise tekrar içmeye başladım 3-4 aydır bi yardımcı olurmusunuz eskisi gibi kafamda bitirmeye çalıştım ama başaramadım bildiğiniz etkili yöntemler varmı?

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
7 HİZMET YILI
sigarayı bayadır kullanmıyordum şimdi ise tekrar içmeye başladım 3-4 aydır bi yardımcı olurmusunuz eskisi gibi kafamda bitirmeye çalıştım ama başaramadım bildiğiniz etkili yöntemler varmı?
Sigaraya ihtiyaç duyduğun zaman aklın hep sigarada olmasın kafanı başka birşeye yormaya çalış. İstikrarlı olmakta çok önemli nefsini olabildiğince tut ilk başta sıkıntı yaşasan bile sonradan sigaranın varlığını bile unutacaksın zaten.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence birden bırakmaya çalışmadan yavaş yavaş azaltıp kendini frenleyip el ve ağız bağımlılığı adına atıştırmalıklar ile desteklemek mantıklı olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Sigaraya ihtiyaç duyduğun zaman aklın hep sigarada olmasın kafanı başka birşeye yormaya çalış. İstikrarlı olmakta çok önemli nefsini olabildiğince tut ilk başta sıkıntı yaşasan bile sonradan sigaranın varlığını bile unutacaksın zaten.
teşşekkür ederim deniyeceğim
Post automatically merged:

bence birden bırakmaya çalışmadan yavaş yavaş azaltıp kendini frenleyip el ve ağız bağımlılığı adına atıştırmalıklar ile desteklemek mantıklı olabilir
teşşekkürler

caredoff
Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Azaltarak bırakmayı tercih et veya nikotinini ayarlayabileceğin E-sigara veya Juul'lar alıp bırakmayı dene

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
  1. Egzersiz yapmak.
  2. Yürüyüşe çıkmak.
  3. Sakız çiğnemek.
  4. Ellerinde bir kalem çevirmek ya da tespih çekmek.
  5. Bol su içmek.
  6. Derin nefes alıp vererek gevşemek.
  7. Sinemaya gitmek.
  8. Sigara içmeyen arkadaş ve aile fertleriyle zaman geçirmek. özelikle4. işe yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bence sigarayı anında bırak hiç azaltma muhaabbetine girme döner dolaşırsın

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Canın ne zaman sigara çekse soda sakız bişi al onu dene ben o şekilde bıraktım ne zaman canım sigara çekse sakız çiğniyordum

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Sana tavsiyem her geçen gün 1 adet içmeyi bırak baş ağrısını çok iyi anlıyorum fakat dayanacaksın yoksa ciğerlerin gidecek

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
elektronik sigara iç kanka bi süre zamanla onu bırakman daha rahat olacaktır

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Nikotin sakızı ve Nikotin bandı kullanarak bırakan arkadaşlarım olmuştu. Nikotinsiz elektronik sigara deneyerek başlayabilirsin tek kullanımlık stickler oluyordu ancak biraz pahalı.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Sigarayı bırakmamak en iyi çözüm yönetimi diye düşünüyorum ne zaman böyle bir serüvene girsem sonucunda fark ediyorum ki başladığım miktarın neredeyse 2 katına çıkıyorum

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
nitokinli sakızlar oluyor onlar baya işe yarıyor dayım öyle bırfakmıştı

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
dostum bir tanıdıgım kötü sigarayla bırakmaya çalıştı sanırım kast ettiği ağır olanlardı ama sonra onlara alıştı :) ama bi deneyebilirsin bence o da bi yöntem

DİABLO
Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
bro çevremde genelde canın çektiğinde sakız fln çiğne diyolardı denedık biraz faydası oldu ama benim önerim aktivitelere yönel akıln dolu olunca sigara unutuluyor ornek aktiviteler spor

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
elektronik sigara deneyebilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...