Sigarayı bırakmak için elektronik sigaraya başladım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aga sigarayı bırakmak için elektronik sigaraya başlanmaz ki
başka yollar dene bence

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Elektronik sigara olarak juul kullanıyorum. Bunun likiti salt likit oluyor. Salt likitte de big boss diye bir marka var gayet memnunum. Kullanan varsa deneyebilir.

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostlar selamlar. 2 hafta öncesinde bu sigara illetinden kurtulmak adına elektronik sigaraya başlama kararı verdim. şuan herşey iyi gidiyor fakat likit yada herhangi bi konuda tavsiyesi olan var mıdır sormak istedim.
4-5 ay geçmiş son durum nedir? Arada konuya güncelleme yapsanız güzel olur.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Eğer nikotinli likit alıyorsan sigaradan farkı yok. Sigara içerekte sigarayı bırakabilirsin. Nikotin oranlarına göre önce 1 hafta 0.7 içersin sonraki hafta 0,6 sonraki hafta bir aşağısı diye diye en sonunda bırakabilirsin. 0.9luk kırmızı ld içiyordum. 4 hafta oldu şuan kent grey 0,5 nikotinlik içiyorum. Tavsiye ederim.

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Likitler pahalı 50 tl felan ama güzel bir çözüm var evde kendin likit yapabiliyormuşsn konuyla alakalı fazla bilgim yok ama 50 t vermektense evde kendimiz yapariz daha iyi sanırım daha ucuza da geliyor youtubedan girip ilk çıkan videoyu atıcam
buyur umarım daha hesaplı olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ciğerlerde su toplaması yapıyor, normal sigara da içme ama bu harbiden sakatlar adamı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...