Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sigarayı bırakmak için elektronik sigaraya başladım
Ben sigara kullanıcısı değilim fakat içimde elektronik sigaraya karşı bir ilgi var nikotin bağımlılığım yok bu elektronik sigaraların nikotinsiz tütünleri oluyormu damak zevki için duman olsun yeter
Bende aynı hataya düştüm, şuan elektrok+normal sigara. bilmiyorum belki benden kaynaklıdır ama sigarayı söndürüp elektroniği elime alıyorum. Elektronik sigaranın az içende faydasını gördüm. Benim gibi günlük 2 paket içeni kesmiyor.
ben şuan kullanmıyorum ama likitlerimi kendim yapmayı öğrendiğimde değişk tatlarda kullanıyordum çünkü likit satın almak bi zmaan sonra külfet gelmeye baslıyor ama daha düsük ücretle kendi likitini yapmaya baslarsan çok iyi oluyor tavsiye ederim ama kullanım olarakta gerçekten sigara ihtiyacı hissetin anlarda kullanırsan daha iyi oluyor çünkü bi zaman sonra emzik gibi dk dabir ağzından düşürmüyorsun ağzında likite karşı tat duyarsızlığı oluyor bu seferde likitten tat alamıyorsun
Kankam elektronik sigaranın içine de nikotin koydurman gerek yoksa bırakamazsın hatta elektronik sigara ile beraber içmeye başlarsın sigarayı bir arakadaşın başına geldi dikkatli ol.
Genelde fb grupları bu konuda iyi iş çıkarır fakat kalitesiz likit işin tadını kaçırır sırf kaliteli likit bulmanın zorluğundan sigaraya geri dönmüştüm. İyi bir likit bulana kadar az az al iyi bir likit buldun mu o satıcıyı kolay kolay bırakma yedek malzemeler için likit temini yapan kişilere danışmayı unutma