Benim kriz geçiricek hiç vaktim olmadı çünkü hiç o kadar uzaklaşmadım zaten bununda çok etkisi oluyor. Şimdilik bırakmaktan vazgeçtim belki bir gün daha güçlü olduğumda seni hatırlarım koca yürekli adam ve senin için bırakırım sigarayı <3Selam öncelikle dostum sigarasız asla olmaz diyen ben 2. senem oldu bırakmak istiyorsan hiç bir yerden yardım almana gerek falan yok doktor yeşilay veya başka birinin önerisi falan bunların hiç biri önemli değil sigarayı bırakabilen birisi olarak yazıyorum kimseden gram destek almadım . Nasıl bıraktığım konusuna geleyim çok uzatmadan çok zorlanıcaksın bu bir kaçınılmaz bişey zaten ama eğer pes edersen sürekli başa dönersin ne kadar zorlarsa zorlasın o günü atlatman lazım biliyorum yemekten sonra nasıl bir istek oluştuğunu ama bende o yollardan geçtim en iyi ben bilirim bir uyuşturucu bağımlısı gibi yapıyor insanı delirtiyor ama her şeye rağmen vazgeçmemen lazım çok titredim ben yorgan altında kendimde olmadığım gecelerim oldu ama uyuyup atlatabileceğime inandım hep kriz gibi geldiği zamanlarda , en çok gece etkili oluyor o yüzden hep uyumaya çalışıp o anları geçiştirmeye çalıştım gün geçtikteçede etkisinin azaldığını hissediyorsun zaten o etki azaldıkça aklına gelmeside azalıyor artık yemekten sonra canın çekmemeye başlıyor ama konu buraya gelene kadar çok sert bir süreçten geçmen lazım bu yol çok çileli kardeşim bunları göze alman gerekir . Dediğim gibi hiç bir kurum , insan vs bunlar senin bırakmana asla yardımcı olamaz ilaçlar da buna dahil . İnşallah bırakabilirsin çok illet bir şey umarım herkese de nasip olur bırakığın zaman nefret ediyorsun resmen görmek bile istemiyorsun o paketi .. (14 sene içtim bu arada , yaş 29 )