Seçkin Üye
yemekten sonra sigara içmek çık aklımdan
- Egzersiz yapmak.
- Yürüyüşe çıkmak.
- Sakız çiğnemek.
- Ellerinde bir kalem çevirmek ya da tespih çekmek
- Bol su içmek.
- Derin nefes alıp vererek gevşemek.
- Sinemaya gitmek.
- Sigara içmeyen arkadaş ve aile fertleriyle zaman geçirmek.
- En sevdiğiniz restorana yemeğe gitmek.
he bu bir tavsiye değil ama şöyle söyleyeyim bırakırsın istersen ama sonra çok içesin geliyor nasıl diyim elbet bir gün bir taneden ne olacak diyip içiyorsun hele yanında içen arkadaş ortamın varsa yada alışkanlıkların mesela benim sinemaya her gittiğimde arada arkadaşlarla filmi konuşarak sigara içmek veya üniversiteye giderken otobüs aralarında çıkıp sigara içmek bunlar benim vazgeçilmezim tek bunlar bozuyor bei makhnkshnslhskanka ben arada sırada bırakıyorum 1 ay 1 15 gün felan sonra 1 paket sigara içiyorum 4 günde bitiyor o sigara içmediğim 1 ay 16 gün içerisinde arkadaşlarımla buluştuğumda farkediyorum ki zaten 3 4 günde 1 paket sigara içiyorum bana koymuyor sağlığıma çok koyduğunu sanmıyorum millet 1 günde 2 paket içiyor aq
bu arkadaşa kesinlikle katılıyorum paket almazsan ne bileyim arkadaşlarınla buluştun 1 tane 2 tane iç ama sadece arkadaşlarınla buluştuğunda benim bütün arkadaşlarım çalıştığı için haftada 1 kez felan görüşebiliyoruz veya 2 haftada 1Bana bir anlık tiksinti gelmişti ama çok fazla içmiştim ondan beri içmiyorum canım çekiyor arada özel günlerde 1 tane içiyorum ama önemli olan paket almamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?