Sigarayı nasıl bırakabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
hocam kilo alırsın biraz ama abur cubur derim ben öyle bıraktım 1 ay full abur cubur ağzı hiç boş bırakmadım

BBC
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Sigarayi birakmaya calistiginda siddetli bas agrilari bas donmesi halsizlik gibi sorunlar olucaktir bu vucuttan atilan ve atilmasi icin enerji yakilan nikotinin etkisidir. Nikotin cogu insanda ortalama olarak 48 saatte vucuttan tamamen atilir ve bagimlilik azalir bu sure zarfinda atistirmaliklara basvurabilirsin, sakiz cigneyebilirsin kraker,cips yiyebilirsin. Sigarayi biraktiginda elin hep agzina gitmek isticektir bu istegide boyle seylerle yavas yavas azaltmaya calisicaksin.

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kral öncelikle kafanda bitirmen lazım sandığın gibi o senin stresini alan birşey değil aksine sana yoksunluk hissi vererek stres veren birşey o yüzden önce bilimsel araştırmanı yap ve sonra sana mantıklı gelmeye başliyacağı için bırakıcaksın yok ağzına onu al yok çekirdek çitle filan bunlar boş geliyor bana

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Dostlar sigarayı bırakmak icin neler yapmam lazım suan 1. Günüm kafayı yiyorum resmen. Dehşetli bir bas ağırısı halsizlik var canım cekiyor ama içmek istemiyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir kötü oluyorum yani, yeni bağımlı değilim 6 7 sene var yani çocukluktan beri içiyorum.
çok sağlam irade lazım ve yavaş yavaş değil birden

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bence sevdiğin şeyleri yapmaya çalış kafan dağılır

Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ilk başlarda nikotin bandı kullanabilirsin ya da naneli bol aromalı sakız 3 4 gün sürekli bunları yaptığın zaman sigarayı içtiğinde ağzına kötü bir tat gelicek

Üye
4 HİZMET YILI
Başkan 171 ara orda sana tuketebilcegin bir nikotin veriolar

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
182 yi ara ilaç alabilirsin ilaçla bırak dayanamıyorsan

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kanka bu pisliği bırakman için kendi kafanda bırakman gereğtiğini onaylaman gerek zaten

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
tavsiye olarak sürekli ağzını meşgul et örnek olarak fındık felan yiyebilirsin ve sürekli birşeyler ile uğraş yani sigara aklına gelmesin vaktin kalmasın aşırı dayanılmaz haldeyse nikotin spreyleri var onları deneyebilirsin

Gülen İnsan
Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
İmkansız nedesek boş buna kendin dur demelisin başkasının sözüyle deil kendi nefsini kendin engel olmalısın

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
kanka sakızlar var niktoin ihtiyacını karşılamak icin onları kullanırsan bence yavaş yavaş bırakabilirsin

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
bir süre bütçen de var ise elektronik sigara kullanabilirsin nikotinli likit ile zaten likitlerin nikotin değerleri var giderek daha da az nikotinli likit alarak çözebilirsin ben bu yöntemle bıraktım dotum bırakalı 2 yıl oluyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bitkisel sigaralar oluyor onlarla yapabilirsin

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Dostlar oyle bir arkadaş çevrem varki bırakmam imkansız gibi evden çıkmadım bu gün dehşetli bir bas ağırsı sanki vücuduma iğne sokuyorlar. Suan çok garip bir his içerisindeyim bakalım ne olucak.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
etap etap bırakmayı dene çok zorlanıyorsan mesela 2 günde bir ardından 4 günde bir ondan sonra tadını sevmiyorsun

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sakız tarzı şeyler yardımcı olur kısa süreli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...