sigarayi nasil birakirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka ben 5 yıldır bırakmaya çalışıyorum bi yolunu bulursan bana da haber ver :)

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
her canın sigara istedinde yemek ye kanki ben 1 yıldır içmiyorum işe yarıyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
knka ben bıraktım sonra yine başladım sana tavsiyem kan ver ve akabinde kafanda bitir içmeyecem seni de bi bakmışsın bıraktın

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
kendimin de kullanarak sigara illetinden kurtulduğum tekniği anlatacağım, kesin işe yarayacaktır.
Sigarayı azaltmakla başlama, direkt kesiyorsun ve her canın sigara çektiğinde ağız tadını radikal şekilde değiştirecek şeyler tüket, naneli sakız olabilir sert acı bir çikolata olabilir, bunu her seferinde yaparak bir hafta gibi kısa sürede sigarayı bırakbilirsin sağlıklı günler

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şimdi paketini al. her sigara yaktığında o ciğerlerine verdiği zararı ağzında bıraktığı kötü kokuyu nefes darlığını düşüne düşüne iç. içebildiğin kadar iç. tek yapman gereken bu. bu şekilde 2 hafta bıraktım sonra tekrar başladım. tercihti.

😀
Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sürekli çerez ye maalesef herhangi ilacı yok. Bulunamaz da bulunsa direkt yok ederler bulan kişiy

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Her gün aldığı sigara paketi yerine başka birşeyler almaya gayret etmesi gerekmekte içeçek olsun yiyecek mutlu edicek birşeylerin olması gerekmekte. bu sayede biraz daha uzak kalabilir.

Uzman Üye
3 HİZMET YILI
Biraz zor bişey bende deniyorum ama olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
10 yıl sigara kullandım ve bıraktım. Bırakmanızı büyük ölçüde kolaylaştıracak bir kaç ipucu vermek istiyorum.
Sigaranın zararlarına odaklanmayın. Size iyi geldiğini düşündüğünüz taraflarına odaklanın. Ve aslında hiç de öyle olmadığını kendi kendinize keşfedin. Bu konuyu uzman Emre Üstünuçar çok güzel açıklamış. İnternetten bulabildiğiniz bütün videolarına bakın.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Önce 1 dal sigaranı yak etrafında ilgileneceğin başka şeyler olmasın otur düşün ben bu sigarayı içiyorum ancak neden içiyorum tadı yok,faydası yok gibisinden bir düşün her sigara içtiğindede düşün bunu mesela günde 2 paket falan içiyorsan o paraya daha başka şeyler yapabileceğini düşün kendine verdiğin zararı düşün sigara için harcadıgın vaktini düşün otur ve düşün sadece bir süre sonra zaten kendin istemeyeceksin içmeyi

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Önce neden içtiğini öğren ondan sonra o sorunu giderip bırakmayı dene eğere bırakamıyosan başka hobiler edin eğer havalı olduğunu düşünüp içiyorsan ona bi çözüm yok PURO iç onun yerine

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
İraden guclu degilse destek almalisin doktor veya psikologtan yoksa cok zor

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Boş ver kanka bırakıp napıcan zaten bi kere geliyoruz hayata onda da keyif al iç gitsin

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Ya bir anda bırakacaksın yada hiç bırakmıyacaksın.
E sigara, E nargile, Nikotin bandı, ilaçlar filan hikaye.
Hobi edinmen lazım boş durma olabildiğince hayatta aktif ol yoksa bırakman çok zor olur

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
nikotin sakızı var ama tadı gerçekten iğrenç dene derim aslında bırakmak sende başlar irade meselesi yol yakınken bırakman daha doğru parasal olarak çok zorluyor insanı çok pahalı oldu yeni zamlar ile birlikte

Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
elektronik sigara kullan onun yerine. Zaten bir yerden sonra onu bırakmak zorunda kalırsın. Sigara kadar bağımlılık yapmıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hersey kafada biter bitirmek istiyorsan bitirirsin zaten sana bağlı hersey sakız çiğneyebilirsin

Uzman Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
cebindeki parayı bitir sigara alamicaksın mecbur azaltcaksın öylke öyle azala azala bitecek veya sigarayı içine 10 15 saniye çek sonra öksüreceksin sonra kendine ben napıyorum bu ne böyle deyip farkına varacaksın 1.sini dene önce

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...