Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kendimin de kullanarak sigara illetinden kurtulduğum tekniği anlatacağım, kesin işe yarayacaktır.
Sigarayı azaltmakla başlama, direkt kesiyorsun ve her canın sigara çektiğinde ağız tadını radikal şekilde değiştirecek şeyler tüket, naneli sakız olabilir sert acı bir çikolata olabilir, bunu her seferinde yaparak bir hafta gibi kısa sürede sigarayı bırakbilirsin sağlıklı günler
Şimdi paketini al. her sigara yaktığında o ciğerlerine verdiği zararı ağzında bıraktığı kötü kokuyu nefes darlığını düşüne düşüne iç. içebildiğin kadar iç. tek yapman gereken bu. bu şekilde 2 hafta bıraktım sonra tekrar başladım. tercihti.
Her gün aldığı sigara paketi yerine başka birşeyler almaya gayret etmesi gerekmekte içeçek olsun yiyecek mutlu edicek birşeylerin olması gerekmekte. bu sayede biraz daha uzak kalabilir.
10 yıl sigara kullandım ve bıraktım. Bırakmanızı büyük ölçüde kolaylaştıracak bir kaç ipucu vermek istiyorum.
Sigaranın zararlarına odaklanmayın. Size iyi geldiğini düşündüğünüz taraflarına odaklanın. Ve aslında hiç de öyle olmadığını kendi kendinize keşfedin. Bu konuyu uzman Emre Üstünuçar çok güzel açıklamış. İnternetten bulabildiğiniz bütün videolarına bakın.
Önce 1 dal sigaranı yak etrafında ilgileneceğin başka şeyler olmasın otur düşün ben bu sigarayı içiyorum ancak neden içiyorum tadı yok,faydası yok gibisinden bir düşün her sigara içtiğindede düşün bunu mesela günde 2 paket falan içiyorsan o paraya daha başka şeyler yapabileceğini düşün kendine verdiğin zararı düşün sigara için harcadıgın vaktini düşün otur ve düşün sadece bir süre sonra zaten kendin istemeyeceksin içmeyi
Önce neden içtiğini öğren ondan sonra o sorunu giderip bırakmayı dene eğere bırakamıyosan başka hobiler edin eğer havalı olduğunu düşünüp içiyorsan ona bi çözüm yok PURO iç onun yerine
Ya bir anda bırakacaksın yada hiç bırakmıyacaksın.
E sigara, E nargile, Nikotin bandı, ilaçlar filan hikaye.
Hobi edinmen lazım boş durma olabildiğince hayatta aktif ol yoksa bırakman çok zor olur
nikotin sakızı var ama tadı gerçekten iğrenç dene derim aslında bırakmak sende başlar irade meselesi yol yakınken bırakman daha doğru parasal olarak çok zorluyor insanı çok pahalı oldu yeni zamlar ile birlikte
cebindeki parayı bitir sigara alamicaksın mecbur azaltcaksın öylke öyle azala azala bitecek veya sigarayı içine 10 15 saniye çek sonra öksüreceksin sonra kendine ben napıyorum bu ne böyle deyip farkına varacaksın 1.sini dene önce