sigarayi nasil birakirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
kanka eğer bırakmak istiyosan unut sıgarayı bir anda yapman gereken şey bu sadece

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Sigara icme isteği geldiginde ağzına her zaman başka bir şey koy kürdan mesela

Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Zor biraz ama kafada bitirmen lazim kendine söz geçiremiyorsan zaten Sigara bantı falan var işe yararmı bilmiyorum eczanelerde satılıyor ona baka bilirsin bi

Uzman Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben bıraktım. Sigara içilen ortamlardan uzak durman gerekiyor bu süreçte ve sigara aklına geldiğinde bıraktığında neler olacağını nasıl hissedeceğini seni nasıl etkilediğini vs iyi yönde düşünerek bırakman gerekiyor. Gerçekten sigarayı bırakmayı istemek çok mühim. Uğraşların yediklerinde önemli. Kafanı başka şeylere ver sigarayı hatırlatacak şeylerden isteğinden uzak durman gerekiyor. Umarım faydalı olmuştur.

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
bu soruyu sorduysan muhtemelen bırakmıyorsundur. bırakacak kişi başkalarına bakmaz çünkü bu tamamen irade işi

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
uzman birinden yardım almanda fayda var benim amcam sakız sayesinde bıraktı

Onaylı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
Doktor a gidip yardım almayı deniyebilirsin. Doktorlar daha detaylı bir tedavi uyguluyorlar.

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
İraden var ise bir anda bırakacağım deyip kafanda bitereceksin bende öyle yaptım ve 6 ay bıraktım.

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Günlük hedef koy kendine eğer günde 10 tane içiyorsan paketinden 10dan fazla olmasın her hafta 1 tane azalt eğer iraden varsa günlük 1 adette düşürebilirsin garanti yol olarak haftalık yada bir kaç günde bir adet sayısını düşür ben okula gittiğim günler gidip gelme toplam 5le sınırladım kendimi işe yarıyor denemeni tavsiye ederim ama irade çok önemli.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka iş beyinde bitiyıor bırakıcam diyeceksin bırakacaksın bir kaç hafta zorlanırsın sonrası kolay

Haslan
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
Hocam 17 yaşındasın kendine yazık etme. İlerde spor yapsan sorun, doktora gitsen sorun, her şeyde sorun. Sigara bırakmak için ilaçlar var onlara bakabilirsin amcam faydalanmıştı ancak sakız atmayı da öneririm. İçesin geldikçe doldur sakızı ağzına. O da işe yarıyor diye duymuştum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...