Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zor biraz ama kafada bitirmen lazim kendine söz geçiremiyorsan zaten Sigara bantı falan var işe yararmı bilmiyorum eczanelerde satılıyor ona baka bilirsin bi
Ben bıraktım. Sigara içilen ortamlardan uzak durman gerekiyor bu süreçte ve sigara aklına geldiğinde bıraktığında neler olacağını nasıl hissedeceğini seni nasıl etkilediğini vs iyi yönde düşünerek bırakman gerekiyor. Gerçekten sigarayı bırakmayı istemek çok mühim. Uğraşların yediklerinde önemli. Kafanı başka şeylere ver sigarayı hatırlatacak şeylerden isteğinden uzak durman gerekiyor. Umarım faydalı olmuştur.
Günlük hedef koy kendine eğer günde 10 tane içiyorsan paketinden 10dan fazla olmasın her hafta 1 tane azalt eğer iraden varsa günlük 1 adette düşürebilirsin garanti yol olarak haftalık yada bir kaç günde bir adet sayısını düşür ben okula gittiğim günler gidip gelme toplam 5le sınırladım kendimi işe yarıyor denemeni tavsiye ederim ama irade çok önemli.
Hocam 17 yaşındasın kendine yazık etme. İlerde spor yapsan sorun, doktora gitsen sorun, her şeyde sorun. Sigara bırakmak için ilaçlar var onlara bakabilirsin amcam faydalanmıştı ancak sakız atmayı da öneririm. İçesin geldikçe doldur sakızı ağzına. O da işe yarıyor diye duymuştum.