Sigarayı nasıl bıraktınız / nasıl bırakabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Sigara İç Ama Günde 10 Dal İçiyorsan 5 Düşür Azar Azar Sonra Hiç Olmucak Sonra Bırakmış Olucan

Süper Üye
Ödüller
5
Sosyal
5 HİZMET YILI
1.gün 1 paket
2.gün yarım paket
3.gün 5 tane
4. gün 2 tane

böyle böyle azalt

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Valla kişiye göre değişir. Kimisi tak diye anında bıraktım bir daha içmedim diyor kimisi bıraktım başladım diyor. Bana göreyse azaltarak bırakmak. Kardeş aç karna falan içiyorsan sende bağımlılık yapmış. Sigarasız durunca psikolojik bitiyorsun büyük ihtimal. Benim iş arkadaşı da öyleydi sigara içmeyince eli ayağı tutmuyordu :D Günde bir paket sen bunu bu gidişle 2 ye çıkartırsın.

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
dostum öncellikle kafanda bitirmen gerekıyor ya 4 sene kullandım ve bıraktım bunun haricinde birde 600 tl gibi bir ücretle satılan haplarda var sıgaranın tadını kötüleştiriyor

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
kanka hemen hop diye bırakamazsın önce kullanımını azalt mesela 2 günde 1 paket yap sonra 3 günde 1 yap böyle böyle bırakırsın

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
sigara içesin geldiği zaman bir kafeye otur yemek söyle aç değilsen tatlı söyle kafana dank ediyor o zaman

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Sigara Su İçmek Gibiydi Benim İçin O Alışkanlığın Yerini Başka Güzel Alışkanlıklara Bırakarak Bıraktım Daha Öncesinde Sarmaya Kadar Düştüm Tabi

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hacı lisede belli bir dönem içmiştim. Tatlı, çerez yiyerek sigarayı unuttum sende onu dene

Üye
5 HİZMET YILI
Bol bol çerez fıstık cips ve sakız ama dikkat et obez olma

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
kendini yemeğe ver daha iyi yada bir hayvan falan besle barınaklara falan git yavaş yavaş iyi gelecektir

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ani bir karar alman ve kafada bitirmen gerek benim bir arakdaşım 4 yıldır içerken bi anda bırakıcam dedi direkt olarak bıraktı ilk 6 ay çok önemli ama halledersin kafada bitirirsen sitelerden cihaz yada sakız gibi malzemeler alma işe yaramıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
6 HİZMET YILI
Kardeşim 29 yaşındayım 16 Yaşında sgara başladım.Kuryemiş bağazında müdür rahat rahat herşeyi yiebiliorum buna rağman günde 1.5 2 paket tütün içiyorum Ağıza sakız at Yok kujuyu elinde 3 kere çevir subhaneke oku lokumu havaya at ama ağzınla tutma falan hikaye .ne zmana zararını farkedeceksin ozaman bırakaksın Gerisi boş iş.
Post automatically merged:

Post automatically merged:

Ha bak şöyle birşeyde var askere gitmediysen aile basıkından daha fazla içeceksin..Askere gidince sıkıntıdan yine daha fazla içeceksin.Askerden geleceksin evlilik piskolojisi başlıcak Yinede içeceksin[Evlenmicem diorsan s....s....öylede böylede Aile baskısından evlendeksin yine fazla içeceksin]Evleneceksin kadın dırdıındna yine falz aiçeceksin.Çocuk olacak masrafları kafaya takacaksın yine fazla içeceksin.Ay sonu gelcek HELEKİ KİRADAYSAN düşüne düşüne kafayı yiyeceksin eve paran yetmicek ama sen sigara alıp sigara içeceksin ..Yain içeceksin :D

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Sigara içen arkadaş grubun ile beraber bırakmanız lazım

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
elektronık sıgaraya gectım ordanda bıraktım kolay oldu

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
sigara bırakma hattını dene sigara içmek aklına gelince tatlı meyve ye

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ben ailemle yasiyorum onlardan gizli ictigim icin bu virus zamani onlaarla oldum ve icmedim oyle biraltim

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Sigara bırakma birimi var hastanelerde verdikleri ilaç gerçekten işe yarıyor ben iilacı kullanmaya başladıktan 14 gün sonra sigarayı bıraktım. daha sonrasında 1 ay daha ilaca devam ettim. Ancak ne olursa olsun iş kişide bitiyor. ben 5 ay içmedim bırakdıktan sonra fakat alkolün yanında tekrar başladım. Önerim eğer sigara bırakacaksan yanında iyi giden her şeyi bırakman gerekiyor. çay alkol kahve bunlar hep sana sürekli sigara istetiyor. bırakıtığımın 4. ayında bile çayın yanında beynim sigara istiyordu. Sigarayı bıraktığın zaman beynin sürekli sigara istemeye devam edecek. Bunu beyninden silmen uzun yıllar alacak haberin olsun

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
soğuk içecekler içerek bıraktım ustam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...