Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla kişiye göre değişir. Kimisi tak diye anında bıraktım bir daha içmedim diyor kimisi bıraktım başladım diyor. Bana göreyse azaltarak bırakmak. Kardeş aç karna falan içiyorsan sende bağımlılık yapmış. Sigarasız durunca psikolojik bitiyorsun büyük ihtimal. Benim iş arkadaşı da öyleydi sigara içmeyince eli ayağı tutmuyordu Günde bir paket sen bunu bu gidişle 2 ye çıkartırsın.
dostum öncellikle kafanda bitirmen gerekıyor ya 4 sene kullandım ve bıraktım bunun haricinde birde 600 tl gibi bir ücretle satılan haplarda var sıgaranın tadını kötüleştiriyor
ani bir karar alman ve kafada bitirmen gerek benim bir arakdaşım 4 yıldır içerken bi anda bırakıcam dedi direkt olarak bıraktı ilk 6 ay çok önemli ama halledersin kafada bitirirsen sitelerden cihaz yada sakız gibi malzemeler alma işe yaramıyor.
Kardeşim 29 yaşındayım 16 Yaşında sgara başladım.Kuryemiş bağazında müdür rahat rahat herşeyi yiebiliorum buna rağman günde 1.5 2 paket tütün içiyorum Ağıza sakız at Yok kujuyu elinde 3 kere çevir subhaneke oku lokumu havaya at ama ağzınla tutma falan hikaye .ne zmana zararını farkedeceksin ozaman bırakaksın Gerisi boş iş.
Post automatically merged:
Post automatically merged:
Ha bak şöyle birşeyde var askere gitmediysen aile basıkından daha fazla içeceksin..Askere gidince sıkıntıdan yine daha fazla içeceksin.Askerden geleceksin evlilik piskolojisi başlıcak Yinede içeceksin[Evlenmicem diorsan s....s....öylede böylede Aile baskısından evlendeksin yine fazla içeceksin]Evleneceksin kadın dırdıındna yine falz aiçeceksin.Çocuk olacak masrafları kafaya takacaksın yine fazla içeceksin.Ay sonu gelcek HELEKİ KİRADAYSAN düşüne düşüne kafayı yiyeceksin eve paran yetmicek ama sen sigara alıp sigara içeceksin ..Yain içeceksin
Sigara bırakma birimi var hastanelerde verdikleri ilaç gerçekten işe yarıyor ben iilacı kullanmaya başladıktan 14 gün sonra sigarayı bıraktım. daha sonrasında 1 ay daha ilaca devam ettim. Ancak ne olursa olsun iş kişide bitiyor. ben 5 ay içmedim bırakdıktan sonra fakat alkolün yanında tekrar başladım. Önerim eğer sigara bırakacaksan yanında iyi giden her şeyi bırakman gerekiyor. çay alkol kahve bunlar hep sana sürekli sigara istetiyor. bırakıtığımın 4. ayında bile çayın yanında beynim sigara istiyordu. Sigarayı bıraktığın zaman beynin sürekli sigara istemeye devam edecek. Bunu beyninden silmen uzun yıllar alacak haberin olsun