Sihirdar Simgesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar lolde miğfer birader simgesini herhangi bir program kullanmadan nasıl elde edebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi ? İyi forumlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
marketten satın alabilirsin yoksa eğer varsa çantadan alabilirsin

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
fotoğrafı varsa yardımcı olabilirim marketi kontrol etmediysen edebilirsin ama nadide bir simge ise yüksek ihtimal yıllar önce bir etkinlikte verlimiştir

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Montana güzelce açıklamış zaten hesabım yeni sayılır direk çantaya basıp simgeler kısmında var seçip kaydete basıyorsunuz bende öğrenmiş oldum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Simge changer sanırım şuan yok gerekte yok bence neden ihtiyaç duyuyosun o simgeye

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Montana güzelce açıklamış zaten hesabım yeni sayılır direk çantaya basıp simgeler kısmında var seçip kaydete basıyorsunuz bende öğrenmiş oldum
Dostum nasıl kullanılacağını nasıl takılacağını sormuyorum nasıl elde edebiliceğimi soruyorum adamınki mantıklı değil üstüne sende onaylamışsın birde :D
Post automatically merged:

fotoğrafı varsa yardımcı olabilirim marketi kontrol etmediysen edebilirsin ama nadide bir simge ise yüksek ihtimal yıllar önce bir etkinlikte verlimiştir
dümdüz siyah bir miğfer simgesi marketimi kontrol ettim çantamdada yok nadide bir simge değil normal bir simge ancak nasıl elde edileceğini bilmiyorum

Uzman Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostum nasıl kullanılacağını nasıl takılacağını sormuyorum nasıl elde edebiliceğimi soruyorum adamınki mantıklı değil üstüne sende onaylamışsın birde :D

dümdüz siyah bir miğfer simgesi marketimi kontrol ettim çantamdada yok nadide bir simge değil normal bir simge ancak nasıl elde edileceğini bilmiyorum
elde etmek için bir şey yapmana gerek olmadığı için onaylamışım en azından bende öyle dostum hesabım yeni ve ekstra işlem yapmadım

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
simge changer piyasada bulabilirsen bak derim ama ban yenir mi bilmiyorum dostum

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Eskiden aram boost tarzı hilelerde simge changer oluyordu o yöntemle olabilir

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
3 parti yazılım ile banlanma riskini göze alman gerekiyor alıyorsan Summoner Icon Changer

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI

Ben zaten nasıl takabileceğini anlattım, elde etmekle ne farkı var onu anlamıyorum, farkı nedir çok merak ettim söyler misiniz?

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
kanka lol developerları dragon adlı kişinin githubunu kullanıyor belki orada bulursun

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
marketten satın alınabılıyor diye biliyorum onun harıcınde kullanacagın programı bılmıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...