Onaylı Üye
Merhaba arkadaşlar lolde miğfer birader simgesini herhangi bir program kullanmadan nasıl elde edebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi ? İyi forumlar.
Marketimde yok ama çantamda da yok marketimde olsa alacağım direkmarketten satın alabilirsin yoksa eğer varsa çantadan alabilirsin
Dostum nasıl kullanılacağını nasıl takılacağını sormuyorum nasıl elde edebiliceğimi soruyorum adamınki mantıklı değil üstüne sende onaylamışsın birdeMontana güzelce açıklamış zaten hesabım yeni sayılır direk çantaya basıp simgeler kısmında var seçip kaydete basıyorsunuz bende öğrenmiş oldum
dümdüz siyah bir miğfer simgesi marketimi kontrol ettim çantamdada yok nadide bir simge değil normal bir simge ancak nasıl elde edileceğini bilmiyorumfotoğrafı varsa yardımcı olabilirim marketi kontrol etmediysen edebilirsin ama nadide bir simge ise yüksek ihtimal yıllar önce bir etkinlikte verlimiştir
elde etmek için bir şey yapmana gerek olmadığı için onaylamışım en azından bende öyle dostum hesabım yeni ve ekstra işlem yapmadımDostum nasıl kullanılacağını nasıl takılacağını sormuyorum nasıl elde edebiliceğimi soruyorum adamınki mantıklı değil üstüne sende onaylamışsın birde
Post automatically merged:
dümdüz siyah bir miğfer simgesi marketimi kontrol ettim çantamdada yok nadide bir simge değil normal bir simge ancak nasıl elde edileceğini bilmiyorum
markete bakmanı öneririmMerhaba arkadaşlar lolde miğfer birader simgesini herhangi bir program kullanmadan nasıl elde edebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi ? İyi forumlar.
Ben zaten nasıl takabileceğini anlattım, elde etmekle ne farkı var onu anlamıyorum, farkı nedir çok merak ettim söyler misiniz?Dostum nasıl kullanılacağını nasıl takılacağını sormuyorum nasıl elde edebiliceğimi soruyorum adamınki mantıklı değil üstüne sende onaylamışsın birde
Post automatically merged:
dümdüz siyah bir miğfer simgesi marketimi kontrol ettim çantamdada yok nadide bir simge değil normal bir simge ancak nasıl elde edileceğini bilmiyorum
kutudan cıkarabilirsin magzada satılmıyo diye biliyorumMerhaba arkadaşlar lolde miğfer birader simgesini herhangi bir program kullanmadan nasıl elde edebilirim bilen varsa yardımcı olabilir mi ? İyi forumlar.