Kardesim aynı bensin valla hep ertelıyorum son gunde kendıme kufredıyorum
Hacı ben cevap arıyorum ya nasıl çözebilirim şu işibır an benı anlatıyorsun sandım :/
Sık kafaya sorgusuz sualsiz çat diye cehenneme demial bi silah sık kafaya cennette yada cehennemde keyfini sur be ne kasıyon
Kardeşim imam hatip okuyorum intihar etmek haram eğer ki intihar edersem direk ne sorgu var ne bir şey var direk cehennem istiyosan en iyi adam ol ama direk cehennem.al bi silah sık kafaya cennette yada cehennemde keyfini sur be ne kasıyon
Amin amin inşaalah düzelirimALLAH YARDIM ETSİN
15 Yaşımdayım burda ki yaşıyım yanlış hemen hemen ergenlik gibiOkulda rehberliğe veya bir psikologa danış, sanırsam genellikle ergenlik zamanlarında oluyor. ;İnsanların kişiliği bu zamanda genelde oturduğu için şimdiden kendini adapte etmeye çalış[ergenlik zamanında isen eğer]
Ödev notlarım ders notlarım felan her şey içinde bi atsam formatı okul mokul kalmaz direk kalırım derslerdenhaci bendede oyle idi sana tavsiye odev olan gunu pc e sifre koy ama sifreyi salla sonra bulamicagin icin pc i formata koy git isini yap ben oyle yapiyorum
İntihar edip cennete gidecek olanıda ilk defa görüyorum -_-al bi silah sık kafaya cennette yada cehennemde keyfini sur be ne kasıyon
aklima baska birsey gelmediÖdev notlarım ders notlarım felan her şey içinde bi atsam formatı okul mokul kalmaz direk kalırım derslerden
Hacı ne alaka yaaGit boşal
Bende öyleydim ama artık yapmıyorum aklıma son günde ne yapacağımı canlandırıyom hocaya ne diceğimi pc kapatiyom yapiyomBakın mesela benim Arapça dersinde projem vardı 3 hafta önce neyse son gün yaparım dedim şuan yapıyorum geçen hafta günlük kontrolü vardı zar zor yalvardım hoca haftaya erteledi şuan yapıyorum yani bu üşengeçliği kaldırmam için ne yapmam lazım ?