Sıkıntı geçti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
. [Sorun kalktı o yüzden kapattım] .

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Kardesim aynı bensin valla hep ertelıyorum son gunde kendıme kufredıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
bır an benı anlatıyorsun sandım :/

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
al bi silah sık kafaya cennette yada cehennemde keyfini sur be ne kasıyon

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
al bi silah sık kafaya cennette yada cehennemde keyfini sur be ne kasıyon
Kardeşim imam hatip okuyorum intihar etmek haram eğer ki intihar edersem direk ne sorgu var ne bir şey var direk cehennem istiyosan en iyi adam ol ama direk cehennem.

Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
haci bendede oyle idi sana tavsiye odev olan gunu pc e sifre koy ama sifreyi salla sonra bulamicagin icin pc i formata koy git isini yap ben oyle yapiyorum

Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Okulda rehberliğe veya bir psikologa danış, sanırsam genellikle ergenlik zamanlarında oluyor. ;İnsanların kişiliği bu zamanda genelde oturduğu için şimdiden kendini adapte etmeye çalış[ergenlik zamanında isen eğer]

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
Okulda rehberliğe veya bir psikologa danış, sanırsam genellikle ergenlik zamanlarında oluyor. ;İnsanların kişiliği bu zamanda genelde oturduğu için şimdiden kendini adapte etmeye çalış[ergenlik zamanında isen eğer]
15 Yaşımdayım burda ki yaşıyım yanlış hemen hemen ergenlik gibi

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
8 HİZMET YILI
haci bendede oyle idi sana tavsiye odev olan gunu pc e sifre koy ama sifreyi salla sonra bulamicagin icin pc i formata koy git isini yap ben oyle yapiyorum
Ödev notlarım ders notlarım felan her şey içinde bi atsam formatı okul mokul kalmaz direk kalırım derslerden

Are You Ready?
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aklından geçir şimdi kalkmasam son gün başlasam yapamasam aklından geçirirsen rahat yenersin.He bide sorumsuzsan zaten hiç düşünme :D

Üye
8 HİZMET YILI
Mesela böyle düşün diyelim bugün liverpool - Roma maçı var hemen hatırlıyorsun maç başlamasına diyelim 5 saat var hevesleniyorsun ve bitiriyorsun mesela ben öyle yapıyorum tavsiye ederim hep sıkıntı sıkıntı çekilmez kardeşim biraz mutlu tarafından bak her zaman

Üye
8 HİZMET YILI
Bakın mesela benim Arapça dersinde projem vardı 3 hafta önce neyse son gün yaparım dedim şuan yapıyorum geçen hafta günlük kontrolü vardı zar zor yalvardım hoca haftaya erteledi şuan yapıyorum yani bu üşengeçliği kaldırmam için ne yapmam lazım ?
Bende öyleydim ama artık yapmıyorum aklıma son günde ne yapacağımı canlandırıyom hocaya ne diceğimi pc kapatiyom yapiyom

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...