Seçkin Üye
Arkadaşlar oyun içindeki offsetleri vs buluyorum ama oyunun içine işlemiyor sadece görüntüde kalıyor acemiyim bypass mı etmek gerekiyor bu oyunu ve nasıl yapabiliriz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Offsetler fix ya da eski olabilir dostum kontrol ettin mi güncel olduklarını ?Arkadaşlar oyun içindeki offsetleri vs buluyorum ama oyunun içine işlemiyor sadece görüntüde kalıyor acemiyim bypass mı etmek gerekiyor bu oyunu ve nasıl yapabiliriz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Şöyleki cheat engine vasıtasıyla ben buldum güncel olduklarına eminim fakat şöyle mesela hp arttırıyorum ışınlanınca gidiyor veya sadece bana görünüyor kısacası görüntüde kalıyor bilgiler sunucu üzerine kayıt ediliyor sanırsam dedıgım gıbı acemi olduğum için sadece şahsi düşüncem siz daha bilgilisiniz sizce nedir sorun ?Offsetler fix ya da eski olabilir dostum kontrol ettin mi güncel olduklarını ?
Bende tam olarak hakim değilim konuya genelde böyle hileler C++ ile yazılır siz nasıl inject ettiniz oyun içine offsetleriŞöyleki cheat engine vasıtasıyla ben buldum güncel olduklarına eminim fakat şöyle mesela hp arttırıyorum ışınlanınca gidiyor veya sadece bana görünüyor kısacası görüntüde kalıyor bilgiler sunucu üzerine kayıt ediliyor sanırsam dedıgım gıbı acemi olduğum için sadece şahsi düşüncem siz daha bilgilisiniz sizce nedir sorun ?
cheat engine ile değerlerini değiştirdim offsetlerini buldum o kadar yaniBende tam olarak hakim değilim konuya genelde böyle hileler C++ ile yazılır siz nasıl inject ettiniz oyun içine offsetleri