Çözüldü Silkroad Maxiguard bypass ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun içindeki offsetleri vs buluyorum ama oyunun içine işlemiyor sadece görüntüde kalıyor acemiyim bypass mı etmek gerekiyor bu oyunu ve nasıl yapabiliriz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar oyun içindeki offsetleri vs buluyorum ama oyunun içine işlemiyor sadece görüntüde kalıyor acemiyim bypass mı etmek gerekiyor bu oyunu ve nasıl yapabiliriz tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum
Offsetler fix ya da eski olabilir dostum kontrol ettin mi güncel olduklarını ?

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Offsetler fix ya da eski olabilir dostum kontrol ettin mi güncel olduklarını ?
Şöyleki cheat engine vasıtasıyla ben buldum güncel olduklarına eminim fakat şöyle mesela hp arttırıyorum ışınlanınca gidiyor veya sadece bana görünüyor kısacası görüntüde kalıyor bilgiler sunucu üzerine kayıt ediliyor sanırsam dedıgım gıbı acemi olduğum için sadece şahsi düşüncem siz daha bilgilisiniz sizce nedir sorun ?

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Şöyleki cheat engine vasıtasıyla ben buldum güncel olduklarına eminim fakat şöyle mesela hp arttırıyorum ışınlanınca gidiyor veya sadece bana görünüyor kısacası görüntüde kalıyor bilgiler sunucu üzerine kayıt ediliyor sanırsam dedıgım gıbı acemi olduğum için sadece şahsi düşüncem siz daha bilgilisiniz sizce nedir sorun ?
Bende tam olarak hakim değilim konuya genelde böyle hileler C++ ile yazılır siz nasıl inject ettiniz oyun içine offsetleri

SxNy
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Chat engine ile bunlari yapiyorsan azimlisin sen sanirim c++ dersleri izlemeni öneririm

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...