SimCompanies - İş Simülasyonu Oyunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhabalar,

Yeni bir oyun keşfettim belki oynamak istersiniz diye sizinle paylaşmak istiyorum. Konuyu yanlış yere açtıysam doğru yere taşınırsa sevinirim.

SimCompanies, ekonomi simülasyonu ya da kendi söyledikleri gibi bir “İş Simülasyonu Oyunu”dur. Bu açıdan gerçek anlamda sağlam düşünülmüş ve kendisini geliştirmiş bir oyun olduğunu söyleyebilirim. Öyle ki, okullarda öğretmenlerin hesap açarak öğrencilerinden belirli görevler yapmasını isteyerek deneyim kazandıracağı kaliteli bir yapısı var. Öğretmen ve ilk üç öğrencisi ücretsiz kaydoluyor sonraki öğrenciler ücretli ama bizim olayımız bu değil.

Oyunu tamamen ücretsiz bir şekilde ister browser üzerinden isterseniz mobil uygulamasını indirerek oynayabiliyorsunuz. Normal bina dikme oyunlarından farklı olarak yemek, havacılık ve diğer sektörlerde isterseniz üretim için bina dikebiliyorsunuz, isterseniz de perakende satış yapmak için.. Ürettiklerinizi satış binalarınızda satabileceğiniz gibi borsada da satabiliyorsunuz. Oyun içinde şirketinizin bonosunu satıp nakit sağlayabiliyorsunuz, ürünlerinizi perakende veya borsada satmak yerine başka bir oyuncuyla kontrat imzalayarak ona da satabiliyorsunuz.

SimCompanies oyununda anksiklopedi ve kütüphane kısımlarından gerekli tüm bilgilere erişebiliyorsunuz. Oyunun güzelliği bir yana, chat kısmındaki muhabbetler çok daha güzel. Orada da ticaret ve sohbet için odalar bulunuyor. Oyuncular ise gerçekten kaliteli, muhabbeti güzel kılan da bu.

Oyunda birlik kurma tarzında bir yapı yok ama oynamaya başlarsanız örneğin bir arkadaşınızla kendi aranızda kontrat imzalayarak alışveriş yapabilirsiniz. Ama oyun para yatıranların öne geçeceği bir yapıda değil, bunu yapmak için devasa paralar yatırılması gerekir ve oyun bir nevi buna izin vermiyor. Benim gördüğüm üzere herkes eşit bir şekilde başlayıp gelişiyor. Bu açıdan daha da güzel bir oyun olduğunu söyleyebilirim.

Eğer oynamak isterseniz, ilk başta biraz garip geldiğini ama sonra oyunu anladıktan sonra gerçekten baya zevkli olduğunu söyleyebilirim. Bu yazıyı telefondan yazdığım için görsel ekleyemiyorum kusura bakmayın.

Şimdiden iyi oyunlar dilerim :)

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Belki piyasa öğrenmeye iş yapar :D Teşekkürler

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Detaylı bir yazı olmuş teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
TeşekkürlerBir Deneyeceğim

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
eyvallah denicem similasyon oyunları fav oyunlarım

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
Sana katılıyorum, aynı zamanda kullanışlı ve güzel bir oyun .

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bir şans verilebilir güzel açıklamışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...