gecersinEkli dosyayı görüntüle 7647
arkadaşlar devamsızlık durumu bu sıkıntı varmı bide not olarak ilk dönem 46 bu dönem 61 geçermiyim
2.dönem adam akılı çalışmaya başladım sınavlara 2 hafta önceden çalıştım ve 61 yaptım ilk dönem hiçbişi bilmiodum 8 saatlik ders ortalaması 27 y di normal yani geçermiyimKardeş seni kırmak istemem ama ilk dönem bütün soruları sallasan ortalaman daha yüksek olurdu 46 ne
Kaçıncı sınıfsın?2.dönem adam akılı çalışmaya başladım sınavlara 2 hafta önceden çalıştım ve 61 yaptım ilk dönem hiçbişi bilmiodum 8 saatlik ders ortalaması 27 y di normal yani geçermiyim
12 geçtim inşallahKaçıncı sınıfsın?
ne alaka reis 2.dönemi topla böl geçiyorum ben emin olmak istedim neen böyle bişi dedinÖğretmenlerin merhametine kalmış hacı![]()
knk yarın karneler basılıyor laGeçmişsinde devamsızlık yapmaman lazım özürsüz devamsızlık 10.5 olursa kalırsın![]()
Ustad hoca bir kaç puan eksik verse gidiyosun yani.Tam ortalaman kaç?ne alaka reis 2.dönemi topla böl geçiyorum ben emin olmak istedim neen böyle bişi dedin
reis notlar girileli 1 ay oldu :d ilk dönem 46 bu dönem 61 iki dönemi topla böl 53.66 düşüo karnemeUstad hoca bir kaç puan eksik verse gidiyosun yani.Tam ortalaman kaç?
Ben bu sene neredeyse kalıyodum neden biliyo musun ? Hoca devamsızlıktan dolayı notumu kırdırdı şerefsiz kanser hocareis notlar girileli 1 ay oldu :d ilk dönem 46 bu dönem 61 iki dönemi topla böl 53.66 düşüo karneme![]()
Evet islememelerinin nedeni serviscilerin talebi üzerine yapılmış okulun son günleri okula fazla kişi gitmediği için 2-3 kişi için servis değmezknk yarın karneler basılıyor labugun kaçtım mesala işlemiyorlarmış müdür yardımcısı dedi
oha amk naptın sen
1. dönem zaten kalmıştım bu dönem de hiç gitmedim sDA:WQDQWoha amk naptın sen
reis sen bilirsinde 1 sene gitmesi kötü be1. dönem zaten kalmıştım bu dönem de hiç gitmedim sDA:WQDQW