kankam buralardan sana fayda gelmez ama seni anlıyorum bizde bu yollardan geçtiköncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
Ona bak, o sana bakınca direk gözlerini çevir ve dikkatini çek, sonrasında her zaman o sana bakacak acaba bana bakıyormu diye.Öncelikle merhaba sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum.
Đầu tiên xin chào bạn, mình có thích một bạn nữ trong lớp mình, lâu lâu bắt chuyện với bạn nữ, vừa đi vừa nói cười v..v .. nhưng không biết bạn ấy có yêu mình hay khôngtai
Chà, kết quả, chuyện gì xảy ra, mở môn cũng lâu rồi, tôi thắc mắc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?