Sınıfta aşık olan kıza karşı ne yapılmalı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
ne zamandır tanışıyorsunuz bilmiyorum ama bence böyle durumlarda ilk izlenimler önemli kızın senden sonradan hoşlanmasını sağlamak zor iş. duygularını ifade etmek de bana göre gereksiz. duyguları ifade ettikten sonra reddedilirsen kızın yüzünü her gün görmek zorunda kalacaksın ve arkadaşlığınız da tehlikeye girecek. eğer kızdan sert şekilde friendzone yemiyorsan bence kızla biraz zaman geçirmeye çalış. okuldan sonra bir yerlere gidelim içelim takılalım vs. kız senin niyetini anladığını sandığı anda da kendini geri çek ama asla tamamen arkadaş olarak yaklaşma. aranızdaki cinsel gerilimi her zaman koru ama duygularını belli etme. şimdi seni de kızı da tanımadığım için tam olarak nabza göre şerbet veremiyorum . bunun psikolojide bir ismi var mıdır bilmem ama lise ve üni hayatım boyunca kızlara asla gerçek duygularımı belli etmeden bu taktiği kullandım ve benimle sağlıklı iletişim kurabilen her kızda işe yaradı. en azından cinsel olarak

Lefter
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
öncelikle merhabalar sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum
kankam buralardan sana fayda gelmez ama seni anlıyorum bizde bu yollardan geçtik :D gidip normal konuşmaktan başka bir şey gelmez elinden. gidip söyleyeceksin uygun bir dille ondan hoşlandığını ekstraya gerek yok. olursa olur olmazsa normal devam utanılacak çekinilecek bir şey yok.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
aynı sınıftan kızla cıkmak cok sıkıntı bır durum aranız bozuldu mu yada ayrıldınız mı cok sıkıntı oluyor bır abi tavsiyesi o yollardan gecerken o acılar cok acıtıyordu ama buyuyunce bıle izleri kalıyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
aşık olunmamalı aynı sınıftan yapılmaz aga sıkıntı

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
aynı sınıftan kıza aşık olunmaz hayat karartır

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
bence o kadar sınıfta beraber oldugun kızın neyi sevdigini yada sevmedgini bilebilirsin çok hoşlanıyorsan sevdigi bi kaç birşeyi yap ve sonra vakti geldigi zaman açıl ve konus en fazla olmaz dünyanın sonu degil ya

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Aynı sınıftan sevgili yapmak riskli bir durum bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
İnstasını bulup çak alevi kardeşim asla eskimezz

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
aynı sınıfta çok zor ben olsam uzak dururdum

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
kızı güldürüp iyi vakit geçiriyorsan bir şeyler yaparken seni öne atıyorsa o kız senden hoşlanıyordur ya da bir komik olayda birbirinize bakıp gülüyorsanız seviyor işte yapman gereken basit friendzone'a düşmemen lazım onun içinde hafiften iltifat etmelisin sen güldürmek benim hoşuma gidiyor iyi ki varsın falan de mesela sonra eve gidince yalandan ders çalışmak için not iste kızdan ya da komik bir olay varken ya nasıl gülmüştük falan yaz konuşmayı uzatmak için saçmalama kesin ve net ol söylediklerin kem küm olmasın doğrudan ilet karşıya kızla daha çok vakit geçirdikçe diğer erkeklerden farklı davrandığını hissedersen ve eminsen senden hoşlandığına bir gün kenara çek ve sempatik ol içinden geçenleri söyle konuşma falan hazırlama sevdiği çikolatayı falan al hediye et utan ama utanman açılmana engel olucak kadar olmasın yine kesin ol lafı dolandırma bir şeye ihtiyacın olursa bana özelden yazabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle merhaba sınıfımdan bır kızdan hoşlanıyorum kızla muhabbetım var ara sıra gıdıp konuşuyorum vesaıre guluyoruz fılan ancak onun benı sevıp sevmedıgını bılmıyorum yanı sızce nasıl açılabılırım nasıl onu etkılıyebılırım ne gıbı konular konuşmalıyım bu konu hakkında dusuncelerınızı ve yardımlarınızı beklıyorum.
Ona bak, o sana bakınca direk gözlerini çevir ve dikkatini çek, sonrasında her zaman o sana bakacak acaba bana bakıyormu diye.

Üye
4 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bende soğukluğnu korumalısın çok falza üstüne gtme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...