- Yasaklandı
-
Banlı Üye
10 a gıtmem lazım ama 1 sene kaldım 9Kaça gidiyon sen
yakın arkadaşlarıda kız şimdi onlara yakınlaşsam benı ona yürür sanarsa?En Yakın Arkadaşlarına Yakınlaş Bence Önce Arkadaşlarıyla Arkadaş Ol Sonra Onunla Daha Yakın Ol Arkadaşları Seni İyi Diye Gösterir Sürekli Bu Bir Klasik Taktikdir İşe Yarar Yani.
10 a gıtmem lazım ama 1 sene kaldım 9
yakın arkadaşlarıda kız şimdi onlara yakınlaşsam benı ona yürür sanarsa?
hoca beni azarlarsa itibarım düşmez mikızın nelere ilgisi olduğunu bilmelisin mesela matematik dersin`de çok iyi gidip yalandan da olsa o kızdan yardım isteyebilesin muhabbettin çok saçma olmamasına`da dikkat edip birde kılık kıyafetin sıktığın parfüm yaptığın saç şekline kadar kendine bakıyorsan sana +1 yazılır bu son olarak genelde öyle kızlar zeki-öz güven insanları sever mesela derste sizsiniz öğretmen bir soru sordu hemen söz hakkı iste bilemediysen bile sorun yok önemli olan burada kızın ilgisini üzerine çekebilmek daha çok taktik varda....
Onu Yapmanı Tavsiye Etmemhoca beni azarlarsa itibarım düşmez mi
1. Hoca azarlayamaz 2. Azarlıyamacağı için itibarın düşmez.bencehoca beni azarlarsa itibarım düşmez mi
normal okul olsa öyle dıcemde kolej bide yani ufak tefek üstünlügüm var ama o kadarda üstünlügüm yok emir verecek kadar anca bazı konularda ön plana çıkarım o kadar birde kızın 1 tane arkadaşı var oda biraz şişman kendii halinde biriEzebiliyorsan tam ez kızdan uzak durun de dururlarsa şuanlık sıkıntı yok.kızın kankalarıyla iyi geçin kankalarına iyi görün ama onlardan isteme ayarlamalarını sen cesaretini toplayıp teklif et muhtemelen hemen cevap vermeyecek zaman isteyecek o sırada kankalarına seni soracak kankalarına iyi bi imaj verdiysen olumlu yanıt vereceklerdir.ayrıca yılışık,ukala,lağbali takılma bunlar soğutur kızı senden espri yap bundan hoşlanırlar ama çok boş espriler yapma gerektiğinde yap sevimli,serseri ve ciddi tavır takınmanı öneririm..
meslek lisesiyse büyük ihtimal kimse gitmedi.2 GUN ERKEN GIDIYOSUN OKULA KAYNAŞMA HAFTASI BU AMA BEN GITMEDIM SIMDI HEPSI KAYNAŞMIŞSA BEN TEK KALMAZMIYIM ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?