Ultra Üye
Kanka onlarda yetki var hala sadece öğretmenlere kapanıyor eokulDostum son haftası nasıl sıldıreyım ?
Kanka onlarda yetki var hala sadece öğretmenlere kapanıyor eokulDostum son haftası nasıl sıldıreyım ?
Sıldırmeye calısırım bıde bızım sınıfta 23 kısı şök teKanka onlarda yetki var hala sadece öğretmenlere kapanıyor eokul
Son hafta olması sorun değil, bizim daha kurtarma yazılıları girilmedi. Müdür yardımcısı yapacak not girişini. Büyük ihtimal yarın akşam giriş kapanacak (öğretmenlere) gidip konuşmanda fayda var.Dostum son haftası nasıl sıldıreyım ?
Benim bildiğim son haftalarda yada 1. dönemin sonunda sildirilir.Dostum son haftası nasıl sıldıreyım ?
40 gun devamsızlıktan kac gun sıldıreyımkı bıde o var bı denerım sıldırmeyı en fazla 2 gun felan sılerlerSon hafta olması sorun değil, bizim daha kurtarma yazılıları girilmedi. Müdür yardımcısı yapacak not girişini. Büyük ihtimal yarın akşam giriş kapanacak (öğretmenlere) gidip konuşmanda fayda var.
git bi dilekçe doldur ailenden şu tarihte haberim dahilinde izinlidir vs vs diye mallık yapıp kalma okulda mk![]()
hayır kalmasın devamsızlıktan kım klamıs sen kalasın merak etme kalmasınBildiğinz gibi okulun son haftasındayız ben kalmaktan çok korkuyom ılk defa bu sene derslerım kotu geldı gecen sene felan takdır almıstım, neyse benım 40.5 gün devamsızlığım var ortalama 69 1ım yok sınıfta kalırmıyım bılgısı olanlar yazabılırmı ?
8. Sınıf ogrencısıyım
Carsamba e okulmu okul mu kapanıyorgit bi dilekçe doldur ailenden şu tarihte haberim dahilinde izinlidir vs vs diye mallık yapıp kalma okulda
1 gün sildir ayrıca çarşamba günü okullar kapanıyor çarşambaya kadar yapmalısın sildirmeyi yoksa daha sildiremezsin kalırsın mk
Böylece ülke..vala bende 50 defa gelmedim okul sonu hoca acıyor 30 yapıyor gelmeme gününü bizim okulun hocaları çok iyi çalışmıyoruz 70 alıyoruz sınavdan![]()
Bizim hocalar düşük alalım diye uğraşsın ancavala bende 50 defa gelmedim okul sonu hoca acıyor 30 yapıyor gelmeme gününü bizim okulun hocaları çok iyi çalışmıyoruz 70 alıyoruz sınavdan![]()
Kac gun sıldırdın ?velinle gidip sildiberibilirsin ben 60 gün devamsızlıkla gecmıstım sildirip
anlayamadımBöylece ülke..
Bizim Tarih Hocasının Sevdiği Bir Çocuk Var İlk Defa Tarihten 60 Alarak Geçtim Sevdiği Çocuk 20 Aldı Düşük Alanlardan 10 Puan Kırdı Sonuçta Yine KaldımBizim hocalar düşük alalım diye uğraşsın anca![]()