Okula gıtmemıssınkıbenim lise sonda 100den fazla devamsızlığım vardı hiçbişey olmuyor son sınıfsın geçiriyorlar
Carsamba e okulmu okul mu kapanıyor
Bıda boyle olcanı sanmıyorm ılk defa olyor dedıgım gıbıOrtaokul Öğretiminin Yürütmeliği'ne baktığımda ortaokul'da devamsızlık ile kalacağını hiç sanmıyorum. Lise'de dikkatli olmanı tavsiye ederim.![]()
kalma ihtimalin var 80 yada 70 olacaktı ortalaman tesekkur alamassın bende 8 im tesekkur alamıyorum devamsızlıgım az ama sınıfta kalmıyorum sen kalabılırsın uzmek ıstemem ama gecırebılırlerde lıseye gecıceksın sonucta :/Bildiğinz gibi okulun son haftasındayız ben kalmaktan çok korkuyom ılk defa bu sene derslerım kotu geldı gecen sene felan takdır almıstım, neyse benım 40.5 gün devamsızlığım var ortalakalmama 69 1ım yok sınıfta kalırmıyım bılgısı olanlar yazabılırmı ?
8. Sınıf ogrencısıyım
Uzulmek deılde canım sıkılıyor ya 1 sene bastanmı okuyacagımkalma ihtimalin var 80 yada 70 olacaktı ortalaman tesekkur alamassın bende 8 im tesekkur alamıyorum devamsızlıgım az ama sınıfta kalmıyorum sen kalabılırsın uzmek ıstemem ama gecırebılırlerde lıseye gecıceksın sonucta :/
QW:RQWRw bizimde ingilizceci öyleydibenim sınıfımda bir kız var 86 gün devamsızlığı var geçen sene 75,5 gün vardı fiziği var diye abaza hocalar sayesinde geçti
kız sınavlardan 17-18 alıyordu sözlüler 100-100
sıkma onemlı bısey degıl gıbı ama bı bakımdan onemlı sen guclu olursan yersın karneyı kardesimUzulmek deılde canım sıkılıyor ya 1 sene bastanmı okuyacagım![]()
Kalırsam bır daha okumam onun ıcınsıkma onemlı bısey degıl gıbı ama bı bakımdan onemlı sen guclu olursan yersın karneyı kardesimsıkma baban bıraz akıl verır annen bıraz uzulur seneye ucarsın
![]()
oyle deme bak ılerde pısmanlık duyarsın anlatan cok oluyor buyuklerımızden hep keske okusaydım lafı var agızlarında baba sen sadece moralını yuksek tut daha ıyı calısmaya bak eskı bıttı yenıye bak kardeşimKalırsam bır daha okumam onun ıcın
Su seneyı bı gecsem bıdaha bole olmıcana cok emınımde ısteoyle deme bak ılerde pısmanlık duyarsın anlatan cok oluyor buyuklerımızden hep keske okusaydım lafı var agızlarında baba sen sadece moralını yuksek tut daha ıyı calısmaya bak eskı bıttı yenıye bak kardeşim
nededim canını sıkma okey ben sana güveniyorum bende sınavdan ıyı bıyer cıksın dıye cok tedırgınımSu seneyı bı gecsem bıdaha bole olmıcana cok emınımde ıste