gym gidiyorum da hocam anlık sinirlendiğimde ne yapacağımı bulmaya çalışıyorum aslındamüzik dinle şınav çekevde yapabileceklerin bu kadar imkanın varsa gym yönel
bende bunu yapmamak için sinirlendiğinizde nasıl sakinleştiğinizi soruyorumYumruklayacak bisi bulabilirsin sinirini boşaltır
ben kendi yöntemimi bulamadım gitti dışarı çıkıp dolaşınca sakinleşiyorum ama uzun sürüyorherkesin sinirini kontrol etmesi farklı olabilir biri dışarda gezerek biri çay içerek bunun için bir doktordan tavsiye alırsan daha sağlıklı olur senin için.ben mesela sinirlendiğimde söverim mesela öyle sakinleşirim
doğrdur hocam spor işe yarıyor bende de ama her zaman spora yönelemiyorum hemen sinirliykenben spor yapıyorum ve gerçekten'de işe yarıyor özellikle boks-kickboks-muay thai vb. sporları yapıyorsan sinir stres kalmıyor.
deneyeceğim hocam bunu çok öneriyorlarDerin derin nefes alarak.
bunu düşündüm fakat işi o kadar büyütmekte istemiyorum birazda çekiniyorumÇabuk sinirleniyorsan öfke kontrolü konusunda doktora görünebilirsin kardeşim.
doktora gözükmek ayıp bir şey değil sonuçta tavsiye alacaksın işin tıbbi bir boyutu da olabilir belkibunu düşündüm fakat işi o kadar büyütmekte istemiyorum birazda çekiniyorum
yani ilaçla falan çözülecek bir şey de olabilir belki tabi kafana fazla takma bu kadar bu konuları yoksa daha da büyür yani sinirlenme sorununDoğru diyorsun hocam tıbbi boyutu derken onu anlayamadım
şunu bende yapıyorum yastık dövüyorum bazen sinirden yorulunca da uzanıyorum ama sinirim geçmiyorKüfür ediyorum ve rahatlatıcı müzikler dinliyorum arada minderleri yumrukluyorum bunlarla zaten rahatım.
tamam kardeşim anladımyani ilaçla falan çözülecek bir şey de olabilir belki tabi kafana fazla takma bu kadar bu konuları yoksa daha da büyür yani sinirlenme sorunun
iyi akşamlarrrr o vakitşunu bende yapıyorum yastık dövüyorum bazen sinirden yorulunca da uzanıyorum ama sinirim geçmiyor
tamam kardeşim anladım
size de iyi akşamlariyi akşamlarrrr o vakit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?