Sınırsız mobile internet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Öncelikle Merhaba Başlıkta Belirttiğim Gibi Normal Modem Tarzı Şeylerden Bahsetmiyorum Aylık Haftalık Veya Günlük Olarak Bize Ücretli Sınırsız İnternet Sunan Operatör Varmi Hatta Sınırsızdan Ziyade Mâkul Fiyata İnternet Bulabilirmiyiz Örn:50GB 100TL Gibi Bilgisi Olan Arkadaşlar Cevaplarsa Sevinirim Şimdiden Teşekkürler.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Ttnette mevcut ben kullanıyorum taşınabilir modem veriyorlar aylık 80 tl

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
taşınabilir modem var ama operatör tarzı telefon hattına ek var mı bilmiyorum bro

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
taşınabilir modem var ama operatör tarzı telefon hattına ek var mı bilmiyorum bro
Onlara Baktimd Hepsinde 12ay kullanım zorunluluğu Var
Yinele teşekkürler
Post automatically merged:

Aylık yok sanırım hocam
Ya Tam Aylık Olmasa Bile Yıllık Olmasını İstemiyorum Ev İnternetim Zaten Var Ama Okul Felan Derken Evden Uzak Kaldigim İçin Her Ay 200 300 TL Mobile İnternete veriyorum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
başka yok ya ttnet ya süperbox vb şeyler alacaksın diğer şekilde çok pahalı oluyor paketleri olmadığı için

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Reyiz dediğin sey taşınır modemle mümkün sana yaklaşık ilk ay 100 tlye mal olur sonraki aylar tarifesine gore ödersin evdeki internetin tasinir hali diyelim. Bulunduğun çevreye göre hangi hat iyi cekiyorsa o hat adına almanı öneriyorum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Ben turkcell ve vodafone olarak cift sim kullandim vodafonda faturasiz tarifeler var o konuda turkcell box falan car od 110 tl civari falan fakat lifecellde olduğum icin
İnternet ay sonuna kadar sınırsız gibi oluyo
Hediyelerle 2 ye katliyo

Vodafone gani dklara bakabilirsin vodafoneda bu tarifeyi hala kullaniyorum

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Reis bulursunda pahalı be
Kanka Bulursan Bilgilendirirmisin Yapicak birsey yok pahalı olsun.

Reyiz dediğin sey taşınır modemle mümkün sana yaklaşık ilk ay 100 tlye mal olur sonraki aylar tarifesine gore ödersin evdeki internetin tasinir hali diyelim. Bulunduğun çevreye göre hangi hat iyi cekiyorsa o hat adına almanı öneriyorum
İşte Benim İstediğim 1Aylık Şey Gibi Düşün Paket Yapıyorsun Bitince Üzerine Ek Paket alıyorsun.

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Önceden Vın Felan vardı O tarz olsun istiyorum yani parasını Vereyim aylık sınırsız kullanayım
benim evde kullandığım bir internet var aylık 40tl ve sınırsız internet. tahhüt sözleşme yok. uydu aracılığıyla internet sağlanıyor

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
benim evde kullandığım bir internet var aylık 40tl ve sınırsız internet. tahhüt sözleşme yok. uydu aracılığıyla internet sağlanıyor
Ne Kullanıyorsun Yani İstediğim Zaman Kullanıp Parasını Odiyecegim Degilmi Birde Ev İnterneti Gibi Uzun Süre Bekletip İnceleme Yapıyorlarmı?

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ne Kullanıyorsun Yani İstediğim Zaman Kullanıp Parasını Odiyecegim Degilmi Birde Ev İnterneti Gibi Uzun Süre Bekletip İnceleme Yapıyorlarmı?
isim versem reklam olur mu bilmiyorum ama consolnet diye bir şirket. parasını yatırdığım zaman internetim devreye giriyor mbps seçme gibi lüksüm de var. en iyi yanı dediğim gibi tahhütsüz

Dreacy
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bulmadum ama çoğu çalımıyor bitanesinde 5 gb geldi sonrasunda bidahada gelmedi

ACILAR VE KEDER
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardesim bulursunda pahalıdır

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bulabilirsin ama çok pahalı ttnet var onun dışında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...