Sanırım Onlar Yıllık felan Oluyordu İstediğim Şey Aylık OlmasıTtnette mevcut ben kullanıyorum taşınabilir modem veriyorlar aylık 80 tl
Onlara Baktimd Hepsinde 12ay kullanım zorunluluğu Vartaşınabilir modem var ama operatör tarzı telefon hattına ek var mı bilmiyorum bro
Ya Tam Aylık Olmasa Bile Yıllık Olmasını İstemiyorum Ev İnternetim Zaten Var Ama Okul Felan Derken Evden Uzak Kaldigim İçin Her Ay 200 300 TL Mobile İnternete veriyorumAylık yok sanırım hocam
Kanka Bulursan Bilgilendirirmisin Yapicak birsey yok pahalı olsun.Reis bulursunda pahalı be
İşte Benim İstediğim 1Aylık Şey Gibi Düşün Paket Yapıyorsun Bitince Üzerine Ek Paket alıyorsun.Reyiz dediğin sey taşınır modemle mümkün sana yaklaşık ilk ay 100 tlye mal olur sonraki aylar tarifesine gore ödersin evdeki internetin tasinir hali diyelim. Bulunduğun çevreye göre hangi hat iyi cekiyorsa o hat adına almanı öneriyorum
Kanka Zaten TT Kullanıyorum Müşteri Hizmetleriyle Görüştüm Çok Güzel Tarifelerde Buldum Ama Çoğu Sona Ermiş Yani Yine Elde Var Sıfıren uygun tarifeler türk telekomda var oraya bakmanı tavsiye ederim
taşınabilir birşey mi istiyorsun yoksa evinde modem tarzı mıKanka Zaten TT Kullanıyorum Müşteri Hizmetleriyle Görüştüm Çok Güzel Tarifelerde Buldum Ama Çoğu Sona Ermiş Yani Yine Elde Var Sıfır
Önceden Vın Felan vardı O tarz olsun istiyorum yani parasını Vereyim aylık sınırsız kullanayımtaşınabilir birşey mi istiyorsun yoksa evinde modem tarzı mı
Bildiğin Varmı?çok pahalı sınırsızlar mobil veride olsa :[
benim evde kullandığım bir internet var aylık 40tl ve sınırsız internet. tahhüt sözleşme yok. uydu aracılığıyla internet sağlanıyorÖnceden Vın Felan vardı O tarz olsun istiyorum yani parasını Vereyim aylık sınırsız kullanayım
Post automatically merged:
Ne Kullanıyorsun Yani İstediğim Zaman Kullanıp Parasını Odiyecegim Degilmi Birde Ev İnterneti Gibi Uzun Süre Bekletip İnceleme Yapıyorlarmı?benim evde kullandığım bir internet var aylık 40tl ve sınırsız internet. tahhüt sözleşme yok. uydu aracılığıyla internet sağlanıyor
isim versem reklam olur mu bilmiyorum ama consolnet diye bir şirket. parasını yatırdığım zaman internetim devreye giriyor mbps seçme gibi lüksüm de var. en iyi yanı dediğim gibi tahhütsüzNe Kullanıyorsun Yani İstediğim Zaman Kullanıp Parasını Odiyecegim Degilmi Birde Ev İnterneti Gibi Uzun Süre Bekletip İnceleme Yapıyorlarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?