Merhabalar ben gelen siparişler için sipariş veren isim sipariş sipariş adresi tutar vb. gibi şeyleri bilgisayarım da listelemek istiyorum buna benzer bir şeyi yapabileceğim uygulama vs var mı yardımcı olur musunuz
excell de de yapabilirsin sonradan sıralama filtreleme filen işine yararMerhabalar ben gelen siparişler için sipariş veren isim sipariş sipariş adresi tutar vb. gibi şeyleri bilgisayarım da listelemek istiyorum buna benzer bir şeyi yapabileceğim uygulama vs var mı yardımcı olur musunuz
Excel'e pek hakim değilim bu iş için yapılan daha pratik bir uygulama var mı bilginiz var mıexcell de de yapabilirsin sonradan sıralama filtreleme filen işine yarar
bir sürü sipariş geliyor pratik bir şeyler lazımben şahsen not defterini kullanıyorum usb içine kaydettiğim bilgilerim var örnek olarak sürekli olarak saklıyorum
aklıma farklı bir şey gelmedi kusura bakma zaten listeleri manuel olarak yazacaksın tek tek sırayla not defterine kayıt etmek bir anlık fikir olarak geçti aklımdanExcel'e pek hakim değilim bu iş için yapılan daha pratik bir uygulama var mı bilginiz var mı
Post automatically merged:
bir sürü sipariş geliyor pratik bir şeyler lazım
Youtube,tiktok vb. yerlerden Kısa kısa Excel videoları izlersen inan işinde çok hız kazanırsın benden sana nacizane teklif.Merhabalar ben gelen siparişler için sipariş veren isim sipariş sipariş adresi tutar vb. gibi şeyleri bilgisayarım da listelemek istiyorum buna benzer bir şeyi yapabileceğim uygulama vs var mı yardımcı olur musunuz