Valorant Cihaz Banı ve Main Hesabımın banı hakkında yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
maalesef dostum hesap banını kaldırman mümkün değil spoofer ile cihaz banını kaldırabilirsin

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Spoofer ile oyuna giriş yapabilirsin ama ana hesabının dönüşü yok.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhaba dostum o hesap banını kaldıramazsin 3.parti yazılımlara karşi bir istisna söz konusu olamaz diyor valorant tke yapman şey 3 ay bekleyip başka hesaptan devam etmen

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Forumdaki fix bir hileyi kullanamazsin ki zaten
Merhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
Post automatically merged:

İlk kez yediysen banı ticket atın
bi kullanıcı tarafından eklenmişti super üye mi neydi öyle birşeydi galiba, yorumlar günceldi 1s önce falan atılmıştı hile güncel mi falan demişti bende tam rank maçımın ortasındaydım çıldırmıştım anlık bi sinirle hiçbir şey okumadan konu ne zaman açıldı diye bakmadan şutlayıp indirince hileyi tık diye oyun sonu valorantdan uzaklaştırıldın dedi zaten açtığımda hile oyun 1 fps e falan düştü loader gelmedi sonra ben pc res atıp tekrar oyuna geldim sonra işte ban yedim..

Birde, link vermek yasak demiştiniz. Mümkün oluyor ise (tam anlamıyla forum kurallarına aşina değilim, temel kuralları biliyorum elbette.) özelden vs. iletmeniz mümkün mü?

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Merhabalar spoffer bedava olanlari kullanmani önermem paran var ise spoffer attirip erkenden oyuna giriş yapabilirsin ama sana önerim 3 ay beklemeni isterim daha saglikli olur hesaba gelince geçmiş olsun bu riot games acimasiz istersen 10k para at hile konusunda göxünü kirpmiyor :/ gecmis olsun..

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Orada yazıyor kullanan herkes sorumluluğu kabul etmiştir diye

Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhabalar, oyunda dümdüz bir şekilde oynarken yanlışlıkla bu forumda paylaşılan fixlenmiş hileyi açtım ve 3 aylık cihaz banı yedim. 3 ay sonra banım açılacak sorun yok fakat kendi main hesabım sınırsız banlanmış, başka hesap açıp oynayabilirmişim 3 ay sonra ama main hesabımı kullanamazmışım ve 2500 tl gibi bir ücret yatırdım main hesabıma kullanmadığım 8 bin Valorant Points'im hala içerisinde, ticket açtım reddedildi herhangi birşey açmadım vs. vs. dedim kabul edilmedi, bu hesabın banını açtırmanın yolu var mı acaba? Birde ayrıca 3 aylık banımı erkenden açtırabilir miyim? Spoofer vs. ile varsa bilginiz yardımcı olur musunuz? Çok teşekkürler şimdiden.
Benim de başıma geldi. Ne yazıkki 3. Parti yazılımdan ban yersen kullansan da kullanmasan da açılmıyor hesabın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
spoofer falan da işe yaramaz 3 ay ban açtırma raddesindeysen beklemek zorundasın dostum :d şu an direk hesabın askıda çünkü

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hesabına geçmiş olsun ama spoofer dan emin değilim o bile belki yardımcı olmaya bilir

Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kaliteli spofer yoksa acılmaz kaliteli dediğim adını hatırlamıyorum ama adamın biri 15 dolara satıyordu

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk bir hesap ban yediyse onu kurtaramazsin

Aeglos
Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
knkm çok zor değil bu sitenin spooferi yok link paylaşmak isim vermekte yasak internete spoofer yazdığında binlercesi çıkıyor bazıları ücretli freelerden birini seç kullan

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Dostum hileden dolayı ban yediysen ASLA açmazlar riot games şirketi diğer şirketlerden daha katı bir kurala sahip hileden ban yediysen ASLA açmazlar beklemen gerek

Üye
3 HİZMET YILI
kk hesap banını kendin açamazsın sadece yetkililer tarafından açılır bende açıkcası spooferlara pek güvenmiyorum yt de vardır ama çogu virüslü

bende donanım yemiştim sadece yetkililerin açması lazım spoofer yaramadı

Yorum yaparken kendi fikirlerinizi yazmak önemlidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...