Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor (yardım lazım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorun neden kaynaklandı bilmiyorum ama daha önceden böyle bir hataya rastlamadım eğer çözümünü bilen arkadaşlar varsa lütfen yardım etsin .

Ekli dosyalar

• Hata 1.PNG
    Hata 1.PNG
    1.7 KB · Görüntüleme: 71
Uzman Üye
6 HİZMET YILI
Antivirüsün açık ise bu dosyayı hariç tutulanlara ekle veya antivirüsünü devre dışı bırak bir süreliğine, dosyayı tekrar build et. Eğer sorun bundan kaynaklı değilse debug klasöründe .exe dosyası var mı ona bak, eğer yok ise build et tekrar dene. Yine aynı hatayı alıyorsan Release ile build et.

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Tamamdır dediklerini deniyeceğim saol.

1881 ⁓ 193∞
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
VStudio da sorun yok buradan anladığım kadarıyla ConsoleApplication diye bir proje geliştirmişsin ve debug klasöründeki .exe sini silmişsin proje o yüzden başlatılamıyor. ConsoleApplication.sln dosyası olması lazım Source\Repos\ConsoleApplication1\ klasöründe mevcuttur çift tıkla gir. Daha sonra yukarıda Debug menüsünden tekrar build et Ctrl+Shift+B kısa yolu da olabilir yine çalışmazsa debug değilde combobox tan Relase olarak seç sonra build et yeniden derleyip oluşturur. VStudio dan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsan kaldırmaktan ziyade reset at.

Relase değiştirme;
Ek Açıklama 2020-01-24 232516.png

Reset için yardım link;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Uzman Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
VStudio da sorun yok buradan anladığım kadarıyla ConsoleApplication diye bir proje geliştirmişsin ve debug klasöründeki .exe sini silmişsin proje o yüzden başlatılamıyor. ConsoleApplication.sln dosyası olması lazım Source\Repos\ConsoleApplication1\ klasöründe mevcuttur çift tıkla gir. Daha sonra yukarıda Debug menüsünden tekrar build et Ctrl+Shift+B kısa yolu da olabilir yine çalışmazsa debug değilde combobox tan Relase olarak seç sonra build et yeniden derleyip oluşturur. VStudio dan kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorsan kaldırmaktan ziyade reset at.

Relase değiştirme;
Ekli dosyayı görüntüle 27923

Reset için yardım link;

Aga şöyle bir durum var .exe lerde sıkıntı yok exe dosyaları silinmemiş aynı durumu codelite da da yaşıyorum ama tekrar build edicem şimdi
Post automatically merged:

Relase değiştirme;
Ekli dosyayı görüntüle 27923

Reset için yardım link;

Sanırım benden kaynaklı bir sorun yeniden debug yapıp build etmeye çalışınca yaklaşık 410 tane hata veriyor

codelite içinde build yapamıyorum konsol açılıp kapanıyor tekrar denediğimde ise "failed to locate gdbt! at 'gdb" hatasını veriyor

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...