Onaylı Üye
İlk öncelik kullandığım Windows 10 ReviOS modu, daha önceden de kullanıyordum. Steam yükledim ve yükledikten sonra açılmadığını fark ettim. Görev yöneticisinde açık gözüküyor ama herhangi bir ekran gelmiyordu, görev sonlandırdım. Tekrar açtım, Steam'ı kaldırdım tekrar yükledim, uyumluluk modunda değişiklik yaptım, yönetici olarak çalıştırdım fakat işe yaramadı. Daha önceden böyle bir sorun yaşayan olup da çözümünü bilen varsa burada paylaşabilir mi?
Bunun dışında Windows'umu etkinleştirmiştim fakat bugün fark ettim: Windows etkinleştirme yazısı gelmiş, şaşırdım çünkü etkinleştirmiştim, ayarlarımı yapmıştım. Windows 10 Pro sürümüm bu arada, tekrar CMD'den etkinleştirmek istediğimde resimdeki hatayı alıyorum. Bunu da araştırdım çözüm yollarını ama bulamadım, bulsam da fayda etmedi. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa öneri, fikir paylaşabilir.
Bunun dışında Windows'umu etkinleştirmiştim fakat bugün fark ettim: Windows etkinleştirme yazısı gelmiş, şaşırdım çünkü etkinleştirmiştim, ayarlarımı yapmıştım. Windows 10 Pro sürümüm bu arada, tekrar CMD'den etkinleştirmek istediğimde resimdeki hatayı alıyorum. Bunu da araştırdım çözüm yollarını ama bulamadım, bulsam da fayda etmedi. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa öneri, fikir paylaşabilir.
Moderatörün son düzenlenenleri: