Çözüldü Steam açılmıyor ve Windows etkinleştirilmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İlk öncelik kullandığım Windows 10 ReviOS modu, daha önceden de kullanıyordum. Steam yükledim ve yükledikten sonra açılmadığını fark ettim. Görev yöneticisinde açık gözüküyor ama herhangi bir ekran gelmiyordu, görev sonlandırdım. Tekrar açtım, Steam'ı kaldırdım tekrar yükledim, uyumluluk modunda değişiklik yaptım, yönetici olarak çalıştırdım fakat işe yaramadı. Daha önceden böyle bir sorun yaşayan olup da çözümünü bilen varsa burada paylaşabilir mi?

Bunun dışında Windows'umu etkinleştirmiştim fakat bugün fark ettim: Windows etkinleştirme yazısı gelmiş, şaşırdım çünkü etkinleştirmiştim, ayarlarımı yapmıştım. Windows 10 Pro sürümüm bu arada, tekrar CMD'den etkinleştirmek istediğimde resimdeki hatayı alıyorum. Bunu da araştırdım çözüm yollarını ama bulamadım, bulsam da fayda etmedi. Yardımcı olacak arkadaşlar varsa öneri, fikir paylaşabilir.

Ekran görüntüsü 2023-09-07 223731.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Windows'un destek forumunda böyle bir çözüm sunulmuş. Deneyip geribildirimde bulunur musun? Steam sorunun ReviOS ile alakali değil, Revo Uninstaller ile kaldırıp Wise registry cleaner ile temizlik yapıp tekrar indirip dener misin?

Yeni gördüm yorumunuzu. Çözüm bulamadığımdan dolayı Windows format attım, tekrar ReviOS yükledim. Sorun yok şu an için galiba. CMD ile farklı bir şey açıp System dosyalarından admx dosyaları silinmiş, teşekkürler düşünceniz için.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI

Windows'un destek forumunda böyle bir çözüm sunulmuş. Deneyip geribildirimde bulunur musun? Steam sorunun Revios ile alakali değil, Revo Uninstaller ile kaldırıp Wise Registry Cleaner ile temizlik yapıp tekrar indirip dener misin?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

Windows'un destek forumunda böyle bir çözüm sunulmuş. Deneyip geribildirimde bulunur musun? Steam sorunun ReviOS ile alakali değil, Revo Uninstaller ile kaldırıp Wise registry cleaner ile temizlik yapıp tekrar indirip dener misin?

Yeni gördüm yorumunuzu. Çözüm bulamadığımdan dolayı Windows format attım, tekrar ReviOS yükledim. Sorun yok şu an için galiba. CMD ile farklı bir şey açıp System dosyalarından admx dosyaları silinmiş, teşekkürler düşünceniz için.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...