Sistem hakkında fikirleriniz neler artı eksi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hEKLenDinEvlat
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Sistemi ileri de yükseltmek istiyorsun gibime geldi. Fakat ben olsam yeni teknolojilere yatırım yapardım.
-Misal DDR5 bir anakarta, Ram'e, destekleyen bir işlemciye
-Kaliteli bir Power Supply lazım. En kötü Silver sertifikalı, daha bilinen markalardan bir tane güç kaynağı seçin. (1 elektrik kesintisine tüm sistemin gg olmasın)

Genel yorumum biraz dengesiz bir sistem olmuş. İleri de Rtx 3080, 3090 almayacaksan o kadar üst seviye bir işlemci almana gerek yok. Ya yeni gelecek olan Amd Ryzen serisini bekleyebilirsin ya da hazır çıkmış olan intel i5 12500k gibi bir orta seviye işlemci de alabilirsiniz.

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
bence ekran kartıda değiştirmelsin şimdi topladın oyun pc yüksek donadımlı olduğu için yani hepsi eşit olucak uyuşmazlık olmamalı ekranından tut ssd felan dır ekran kartıdır ram dir ona göre toplamalsn

Twitch Wakery
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
aga tek valo için 11 bin vermene gerek yok bu sistemler birsürü güzel oyun da oynayabilirsin, işlemciden biraz kısıp üstüne para koyarsan ekran kartınıda yenilersin 10 sene götürür seni

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Ekli dosyayı görüntüle 71260

Bu sistemi toplucam ekran kartı gereği duymadım elimde idareten 1030 var onu takacağım oynadığım oyun VALORANT lütfen yorum kasma amaçlı değilde öz fikirlerinizi paylaşırsanız mutlu olurum
işlemci ve ramlerine hasta oldum sadece anakart tarafında msi yerine asus tercih etseydin daha iyiydi benim msi anakarttan yana yüzüm gülmedi maalesef biosu hep sıkıntılı ekran kartında 1030 baya düşük kalmış valoranta her türlü yeter o açıdan için ferah olsun diğer parçalar harika hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullan

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
10k veriyoruz ekran kartıda alamıyoruz arkadaş içimiz yanıyor artık

Banlı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Sistemde iyi fiyatta süper oynarsın ben geçen sene 3000 TL ye aldığım PC ile bile rahat oynuyorum sende efsane oynarsın ne dostum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...