teşekkürleradvandet system car kullanıyorum ben dostum öneırım dıslerı temızleme bırlestırme bır cok özellıgı var denemenı önerırım
evet bende böyle düşünüyorum fakat kurup temizleme yapıp kaldırmak faydalı olacaktır benceaga o programların hepsi yalan bence pcyi daha kötü kastırıyor
genel olarak bilindik şeyler ama bazı programların yaptığı daha iyi işler var disk birleştirme gibi kayıt defteri düzenlemek gibiKanka programı boşver youtube gir unlost tv ye gir oraya sistem hızlandırma yaz izle
ama o programların çogu bilgiseyarına zarar verebilirgenel olarak bilindik şeyler ama bazı programların yaptığı daha iyi işler var disk birleştirme gibi kayıt defteri düzenlemek gibi
daha önceden de dediğim gibi dostum kullanıp silmeyi düşünüyorumama o programların çogu bilgiseyarına zarar verebilir
iyide zarar verdikten sorna silsen ne farkederdaha önceden de dediğim gibi dostum kullanıp silmeyi düşünüyorum
zarar vereceğini düşünmüyorum doğru yerden indirdikten sonra sağlam bi site olduktan sonra sıkıntı çıkarmaz gibime geliyor ve sıkıntı çıkarmasın diye öneri istiyorumiyide zarar verdikten sorna silsen ne farkeder![]()
Sen bilirsin dostumzarar vereceğini düşünmüyorum doğru yerden indirdikten sonra sağlam bi site olduktan sonra sıkıntı çıkarmaz gibime geliyor
önerdiğiniz sistem hızlandırma ve temizleme programı varmıdır veya kullanıp memnun olduğunuz