Disklerini temizle bilgisayarın en ince ayarına kadar çöp dosyaları sil format atma şansın yok ise geri yükleme öneriririm dostum yeni gibi kullanmaya başlarsın başka verebiliceğim tavsiye malesef kalmadıbaktım kardeşim sıkıntı yok
önceki mesajlarda belirttigim gibi temiz kanka
şimdi bilgisayarcıyada götür demek istemiyorum format falan derler ona da bir araştırıp bios ayarlarına bakmayı denebaktım kardeşim sıkıntı yok
önceki mesajlarda belirttigim gibi temiz kanka
Dostum bu sorun benim başıma pubg mobilde geldi. ui açınca oyun çok fena kasıyor. benim pc çoğu oyunda zorlanmadan oynarım ama pubg mobilde kasıyor. Ama soruna çözüm buldum. Gameloop emulatörde ayarlar kısmında motor ayarlarını directx yada opengl denedim ayarları yükseltttim ve Gameloop oyunu otomatik d ye kuruyor onuda silip C diskine(ssd disk) kurum oyun manyak hızlı oldu. Kasma %90 düştü ve grafik ayarları mükemmel oldu..
işlemcinin ghz değeri düşük kalıyor cs go işlemci bazlı çalışan bir oyun ve valorant henüz beta aşamasında o yüzden optimizasyon sııkıntısı olabilirArkadaşlarım sistemimin iyi olduğunu söylüyor ancak valorantta en en düşük ayarlarda çatışmadayken 50 fps , csgo da 80 fps alıyorum.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap2 çekirdek
8 gb ddr3 ram
4gbBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
1 Tb hdd
Tüm sürücülerim güncel durumda . Advanced system care kullanıyorum o yüzden Ccleaner gibi kullandığım program tarzı şeyleri önermeyin. Ekran kartı ayarlarımda her şey performansa ayarlı. Format demeyin arkadaşlar öyle bir şansım yok başka çözümünüz varsa cevap bekliyorum.
Boş yorum atanı spamlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?